Verrassend ruime drive-in woning gelegen op een fijne locatie in wijk De Bieshaar in het gezellige dorp Hoogland. De woning heeft een lichte achtertuin en een royale oprit aan de voorzijde. Bovendien ligt de woning aan de voorzijde geheel vrij en is daardoor heerlijk privé gelegen. Natuurlijk, de woning moet je van binnen flink aanpakken, de basis is zeker goed en je kunt dit huis dan ook geheel naar eigen smaak en inzicht verbouwen. Gelegen in een parkachtige omgeving en op loopafstand van winkelcentrum Kraailand, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

De indeling is als volgt: entree, hal met meterkast en trapopgang, garage, werk-/slaapkamer en bijkeuken met toegang naar de zonnige tuin op het zuiden.

Verdieping 1: woonkamer met open keuken en een balkon over de gehele breedte.

Verdieping 2: 3 slaapkamers alsmede de badkamer. De badkamer is nog origineel en is uitgevoerd met een ligbad, toilet en vaste wastafel. In een aparte ruimte bevindt zich de HR-cv ketel.

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD Notarissen te Amersfoort.

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAI IS DE ZANDKAMP?
De naam herinnert aan de boerderijen Hoge Zandkamp (genoemd vanaf 1844, aan de Bunschoterstraat) en Lage Zandkamp (genoemd vanaf 1781, aan de Heisteeg, nu Pastoor Pieckweg) die hier vroeger stonden. Beide zijn in de jaren 70 gesloopt om plaatst te maken voor de wijk Bieshaar.