De Korte Bergstraat… een heerlijke plek om te wonen waar nieuw en nostalgisch wonen samengaan! Wil je de voordelen van de stad maar niet de drukte ervaren dan mag deze 3-laagse, uitgebouwde stadswoning niet op je lijstje ontbreken. Het stadscentrum, station NS het Eemplein met o.a. een XL bioscoop, diverse winkels, het Eemhuis maar ook stadsstrand Zandfoort aan de Eem vind je allen op 10 minuten wandelen. Deze woning bied je een heerlijke combinatie wonen met het comfort van nieuwbouw binnen een charmante en rustige straat op korte loopafstand van alle denkbare voorzieningen.

De woning heeft op alle verdiepingen super veel lichtinval doordat de woning aan beide zijden volop raampartijen heeft en op de begane grond is uitgebouwd.

De indeling is als volgt; entree, ruime hal met toilet en bergkast en doorloop naar de strakke (woon)keuken in een hoekopstelling welke is voorzien van alle inbouwapparatuur en een rvs werkblad. De uitgebouwde woonkamer aan de achterzijde van de woning is ruim bemeten, praktisch ingedeeld en geeft je een groen en besloten zicht op de tuin. Via de dubbele openslaande deuren is de zonnige achtertuin met berging en achterom bereikbaar. Deze is voor stads begrippen lekker ruim en is sfeervol aangelegd met inmiddels volwassen groen, een vijver en een vlonderterras.

Verdieping 1: deze verdieping is volledig in gebruik als slaapverdieping met drie slaapkamers en een moderne en volledig betegelde badkamer met een ligbad, 2e toilet, dubbele wastafel en inloopdouche.

Verdieping 2: overloop, twee goed bemeten slaapkamers en flinke bergruimte met de wtw en stookopstelling (Intergas HR Combi 2009).

Parkeren doe je op je eigen vaste plek in de direct ernaast naastgelegen parkeergarage (via de achterom bereikbaar). De servicekosten voor de goed beheerde VvE van de garage bedragen €33,47 per maand.

Kom kijken, we laten je dit leuke huis graag zien!

Waar komt de straatnaam vandaan? De Korte Bergstraat liep oorspronkelijk door tot de Utrechtseweg, daarmee werd een deel van de Vlasakkerweg in deze straat opgenomen. Later kreeg dat gedeelte opnieuw de naam Vlasakkerweg. De naam zorgt voor het onderscheid tussen deze straat en de Bergstraat. Ter plaatse wordt al op de kaart van Jacob van Deventer ca. 1570 een steeg of straat aangegeven.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl