DEZE WONING HEBBEN WIJ VOOR ONZE OPDRACHTGEVER AANGEKOCHT

De Bankastraat is gelegen in de Indische buurt. De Indische buurt is de meest zuidelijk gelegen wijk van Amersfoort. De locatie is prachtig en bevindt zich aan de randen van Den Treek en de Leusderheide, op loopafstand van Bos Birkhoven en Nimmerdor en 10 minuten fietsen naar het Station en het historische centrum van Amersfoort. De uitvalswegen A1 en A28 binnen enkele autominuten bereikbaar. Komt u snel kijken?

De woning betreft een ruime twee onder één kap woning met een dwarskap en topgevel, waardoor enorm veel ruimte is ontstaan in de woning. Laat u verrassen door de ruimte op de eerste en de tweede verdieping. De begane grond is fraai uitgebouwd waardoor de woning beschikt over een grote woonkamer en een heerlijke zitruimte in de woonkeuken! Dit is een echt gezinshuis!

De Bankastraat is een straat waar kinderen echt op straat spelen. In de wijk wonen veelal jonge gezinnen met kinderen. De omgeving is kindvriendelijk, groen, en wordt door de bewoners ervaren als een rustige en vooral als een prettige leefomgeving.

INDELING:
U betreedt de woning in de hal, de ruime entree is breed en biedt u net dat beetje extra ruimte wat u wenst als u een jaren dertig woning binnenkomt. Door de gehele woning heen ervaart u het gevoel van ruimte. Dit komt ook door de grote raampartijen die gunstig gelegen zijn ten opzichte van de zon, hierdoor is er een zonnig en warm huis ontstaan.

De hal (groot 11 m2) biedt u toegang tot de trapkast, het toilet en heeft u achtereenvolgens, de woonkamer (groot 33 m2), de serre en de keuken. De hal heeft de beschikking over de originele granitovloer, mooie voordeur en glas in loodramen.

De woonkamer is ruim en erg licht. In iedere ruimte heeft u aan 2 kanten van het huis raampartijen en/of erkers, in de achtergevel treft u openslaande deuren aan. De plafonds zijn hoog en origineel. Door al deze eigenschappen treedt er zeer veel licht de woning binnen en hierdoor is er veel wooncomfort. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd waardoor een riante woonkeuken is ontstaan. Achter de keuken (groot 6 m2), treft u de bijkeuken. De keuken is tevens bereikbaar vanuit de hal. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en ook voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: Vaatwasser, 5 pits gasfornuis, oven, en een afzuigkap.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping treft u totaal drie slaapkamers van respectievelijk groot, 15 m2, 12 m2 en 5 m2 alsmede de badkamer. De grote slaapkamer aan de achterzijde is de ouderslaapkamer en deze geeft tevens toegang tot een groot balkon. De badkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, deze is uitgerust met een ligbad met douche, toilet, en een wastafelmeubel. Aan de voorzijde treft u nog 2 slaapkamers. Vanuit de overloop kunt u middels een vaste trap naar de 2e verdieping.

TWEEDE VERDIEPING:
De tweede verdieping is geen zolder maar een volwaardige verdieping. U heeft hier 2 grote slaapkamers van respectievelijk 11 m2 en 11 m2 en een berg- /cv ruimte. U kunt hier ook een tweede badkamer in creëren. Daarnaast heeft u ook nog veel bergruimte, inbouwkasten en een bergvliering.

Kortom een groot huis, ideaal voor een gezin, veel bergruimte en veel mogelijkheden.

TUIN

Middels de openslaande deuren en een loopdeur bereikt u de achtertuin. De achtertuin is tevens bereikbaar om het huis heen en is afgesloten middels een poort. De tuin is breed, heeft een ideale zonligging van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat schijnt de zon direct in uw tuin en in uw huis.

Vanuit de bijkeuken is een grote berging bereikbaar. De berging is eventueel bruikbaar als uitbreiding van de bijkeuken.

Toegevoegde waarde:
Groot huis van 166 m2 woonoppervlakte;;
Inhoud 567 m3 en perceel 242 m2
5 slaapkamers;
Bergvliering, berging en inbouwkasten;
Op 10 minuten fietsen van stad en station;
Gelegen in de Indische buurt in het geliefde Amersfoort Zuid.
Ideaal gelegen ten opzichte van voorzieningen.