In het gewilde Vermeerkwartier staat deze karakteristieke en goed onderhouden hoekwoning met besloten tuin. In 2012 is de woning gerenoveerd en in 2016 is de woonkamer uitgebouwd, de keuken vernieuwd en is er een dakkapel geplaatst. Het aanwezige bijgebouw is een geheel gerenoveerd voormalig bakkershuis met toiletruimte en een pantry. Dit gebouw met 2 etages is zeer geschikt voor kantoor aan huis of multifunctionele ruimte. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Sinds de aanleg van de Kersenbaan is de Arnhemseweg een rustige weg geworden en dat op loopafstand van de binnenstad! Parkeren is openbaar en kan gewoon voor de deur. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en diverse sportverenigingen bevinden zich in de buurt, net als Park Randenbroek en de bossen aan de zuidkant van de stad. Tevens ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het Centraal Station en uitvalswegen naar de verschillende snelwegen in de omgeving.

De indeling van de woning is als volgt: via de entree en hal met toiletruimte kom je binnen in de uitgebouwde woonkamer met eiken vloer. De keuken uit 2016 is zeer compleet en voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Middels openslaande deuren bereik je de tuin welke tevens toegankelijk is via een achterom.

1e verdieping: overloop, sfeervolle slaapkamer aan de achterzijde, 2e ruime slaapkamer met inloopkast (oorspronkelijk 2 kamers), moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

2e verdieping: overloop, royale & lichte slaapkamer met dakkapel en tevens voorzien van een whirlpool en wastafelmeubel.

Het bijgebouw bestaat uit 2 ruime kamers, een pantry, toiletruimte en een berging met een eigen cv ketel.

Bijzonderheden:
• bouwjaar 1929
• goede isolerende voorzieningen
• buitenschilderwerk 2018
• uitgebouwd in 2016
• multifunctioneel bijgebouw
• complete keuken 2016
• technische installaties vernieuwd tussen 2012 en 2016

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 500.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. Arnhemseweg is zo genoemd omdat de straat tenminste vanaf omstreeks 1823 onderdeel was van de straatweg naar Arnhem. Die volgde in Amersfoort het beloop van de eeuwenoude Leusbroeker- of Bavoortseweg, die al ingetekend staat op de kaart van Jacob van Deventer (ca. 1570).