In de populaire en kindvriendelijke wijk Bieshaar-Zuid mogen we je nu deze goed onderhouden en strakke geschakelde tussenwoning met flinke voor- en achtertuin aanbieden binnen het gemoedelijke dorp Hoogland. De wijk kenmerkt zich door de brede straten, veel groen, diverse speeltuintjes en voldoende parkeergelegenheid direct bij de woning. Door de centrale ligging loop je met een paar minuten naar winkelcentrum Kraailand, ook zijn scholen en goede aansluiting met de uitvalswegen en de Amersfoortse binnenstad met een paar minuten bereikbaar. Een lekker stuk wandelen in het groen? Je loopt om de hoek zo het gebied Hoogland West in!
Zoek je voor je (toekomstige) gezin een heerlijke woonplek voor de komende jaren dan mag dit huis zeker niet op je lijstje ontbreken… kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: diepe voortuin met heerlijk zonneterras uit de wind, lekker ruime berging aan de voorzijde met vliering, entree, hal met meterkast, vrijhangend toilet met fontein, lichte woonkamer met veel raampartijen tot aan de vloer, dus een goede lichtinval en nette open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De verzorgde achtertuin is goed bemeten en leuk aangelegd met diverse borders en bestrating… je zit ook hier heerlijk in de zon!

Verdieping 1: via de overloop heb je toegang tot de 3 slaapkamers met allen een flink oppervlak, de badkamer en de trapopgang naar de tweede etage. De strakke badkamer, afgewerkt met beton ciré, is in 2017 vernieuwd en uitgerust met een dubbel wastafelmeubel, glazen douchecabine, een vrijhangend toilet, bidet en handdoeken radiator.

Verdieping 2: voorzolder met de nodige bergruimte en stookopstelling (Remeha HR combi 2014), 4e slaapkamer aan de achterzijde en een extra berg/hobbyruimte.

Kom kijken, we laten je dit heerlijke gezinshuis graag zien!

NB: Tolick, naam van een boerderij die hier al rond 1560 stond en met de landerijen in leen werd gehouden van de heer van IJsselstein. De naam gaat terug op de tol die hier tot in de jaren dertig van de vorige eeuw werd geheven. "’Tolhek’ is in de loop der jaren verbasterd naar de naam Tolick.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl