Wil je wonen aan één van de mooiste lanen in Woudenberg, op een royaal perceel en direct nabij het centrum? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis, voorzien van goede isolerende voorzieningen, 5 slaapkamers, verzorgde keuken, gemoderniseerde badkamer, garage en fraaie veranda. Ben je nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, ruime hal met garderoberuimte, kelderkast en toiletruimte met vrijhangend closet. De woonkamer bevindt zich over de gehele diepte van de woning en kenmerkt zich door veel daglichtinval door grote raampartijen en een zijraam. Middels openslaande deuren bereik je de veranda waar je heerlijk in vrijheid kan vertoeven en kan genieten van de mooie tuin. De praktische hoekkeuken, met Siemens inbouwapparatuur, is open en eenvoudig af te sluiten middels een schuifdeur. Via de veranda bereik je de garage met werkbank, schappen en wasmachine-aansluiting.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (16, 15 en 9 m²) met vaste kastruimte, in 2014 gemoderniseerde badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, 2e toilet, wastafelmeubel met dubbele wastafel en design radiator.

2e verdieping: overloop met stookopstelling en bergruimte, slaapkamer van 6 m² met dakkapel en grote zolderkamer van 20 m² met dakkapel en vaste bergruimte.

De fraai aangelegde tuin op het zuiden met veel privacy en extra bergruimte maakt het geheel zeer compleet!

Aanvaarding: in overleg
Vraagprijs: € 589.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WIE IS WILLEM DE ZWIJGER?
Beter bekend als Willem van Oranje en in Nederland vaak Vader des vaderlands genoemd, was aanvankelijk stadhouder voor de regerend heer der Nederlanden. Hij begon zijn loopbaan in dienst van de Rooms-Duitse keizer Karel V. Meningsverschillen met Karels opvolger Filips leidden uiteindelijk tot de Tachtigjarige Oorlog.