Deze royale tweekapper is gelegen in een modern en gezellig stukje Hoogland met in de directe omgeving scholen, winkelcentrum, sportvoorzieningen en uitvalswegen. Wonen aan deze westelijke rand van Hoogland biedt het gemak van alle stadse voorzieningen, de gemoedelijkheid van het dorp en de openheid van het platteland. De eikenbomen en beukenhagen die de Pastoor Pieckweg haar warmte geven strekken zich uit vanaf het dorp tot aan de polder. De woning is maximaal uitgebouwd met hedendaagse voorzieningen en kenmerkt zich door een modern afwerkingniveau. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, hal, ruime woonkamer met doorkijk naar de open eetkamer, beiden voorzien van openslaande deuren naar de tuin. Opvallend is het vele daglichtinval door de grote raampartijen en een lichtstraat boven de eettafel. De halfopen keuken is vergroot door de ruimte van de bijkeuken erbij te betrekken en is uitgevoerd met granieten werk- & achterblad en inbouwapparatuur zoals vriezer, keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser, keukenboiler, combimagnetron/-oven en afzuigkap. Doorloop naar de inpandige berging. Vanuit deze berging bereik je de inpandige, betegelde en verwarmde garage.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan één ingericht is als inloop kledingruimte, werkkamer met toegang tot de was- en bergruimte, moderne badkamer uit 2010 voorzien van dakraam, ligbad, 2e toilet, douchecabine en dubbele wastafel. De inpandige berging met stookopstelling & mechanische ventilatie heeft een hoog plafond waardoor je extra spullen een plek zou kunnen geven.

De zonnige tuin is gelegen op het zuiden met veel privacy, grotendeels betegeld en tevens veel groen.

Bijzondere kenmerken van deze woning zijn:
• Rustige woonwijk met gunstige uitvalswegen;
• Maximaal uitgebouwd met behoud van lichtinval;
• Mooie bezonning in de tuin met veel privacy;
• Woonkamer en keuken v.v. vloerverwarming;
• Alle kozijnen buitenom in 2018 geschilderd;
• Inpandige garage en parkeren op eigen terrein.


Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl


WIE WAS PASTOOR PIECK?
Henricus Joannes Pieck, 1828-1901, was pastoor van de r.k. Martinusparochie sinds 1870, bouwde de nieuwe kerk en stichtte meisjesschool De Brinken en het bejaardenhuis Leo’s Oord. Tot 1980 was deze straat een deel van de Mgr. van de Weteringstraat.