Aan de populaire zuidkant van Amersfoort mogen we je nu deze van top tot teen gerenoveerde tweekapper uit 1938 aanbieden! Wat dacht je van een bruto woonoppervlak van 137 m2, een forse tuin van zo’n 135 m2, een moderne badkamer en keuken en in de woning zelf zijn alle originele bouwkenmerken (paneeldeuren, granitovloer, glas-in-lood, kamer en suite, erker, schouw en de voordeur) gerenoveerd en bewaard gebleven. Dit alles op een super centrale locatie, Stadspark Randenbroek, de bossen van Nimmerdor, scholen, sportclubs, het station, de winkels van de Leusderweg én de binnenstad zijn allen met 10 fietsminuten prima bereikbaar.

De indeling is als volgt: entree, hal met trapopgang, toegang tot de kelder, toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje, toegang tot de woonkamer voorzien van een houten vloer en erker met hoge ramen waardoor er veel lichtinval is. De kamer en suite is verdeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde van de woning met een heerlijke houtkachel en een eetkamer aan de achterzijde met een gezellige houthaard grenzend aan de half open keuken. Aan de achterzijde vind je de half open keuken in hoekopstelling voorzien van diverse apparatuur zoals een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combi/oven en een vaatwasser. Vanuit de achterkamer loop je via de dubbele openslaande deuren zo de zonnige tuin in.

Verdieping 1: vanuit de overloop betreed je de 2 grotere slaapkamers (hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten), de kleinere 3e slaapkamer en de strakke badkamer. De badkamer is in stijl van het huis uitrust met witte wandtegels en een mooie donkere granitovloer en wastafelmeubel, inbouwspots, inloopdouche en 2e toilet.

Verdieping 2: via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar met 4e slaapkamer en voorzolder. De hoogte van het dak en de zichtbare balken geven de zolder een ruimtelijk en speels effect en de ruimte achter de schotten geven je ongemerkt veel bergruimte. Middels een indelingswijziging is deze op te delen in 2 slaapkamers.

De tuin tenslotte is gedeeltelijk beplant en voor een deel bestraat, er is een houten berging en overkapping aanwezig waar je zelfs kunt genieten van de eerste zonnestralen en de avondzon. Via een houten poort aan de zijkant is de achterom bereikbaar.

Kom snel kijken in dit warme familiehuis… we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!
Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl
Wie was Everard Meyster? geboren te Utrecht 1617 of 1618-1679 vestigde zich ca. 1640 in Amersfoort. Als katholiek was een ambtelijke loopbaan voor hem uitgesloten, maar zijn vermogen en dat van zijn vrouw stelden hem in staat het leven van een rijke landjonker te leiden. Ten zuiden van de stad liet hij in het gebied Woestijger op een stuk heide een buitenplaats aanleggen, die hij Nimmerdor noemde, naar de altijd groene sparren.
Bij de ingebruikneming van zijn nieuwe onderkomen sloot Everard met enige vrienden een weddenschap af dat hij de Amersfoorters ertoe zou kunnen bewegen een ruim zeven ton zware kei, die waarschijnlijk of de Soesterbergse heide of op de Vlasakkers lag, de stad binnen te trekken. Dat gebeurde op 7 juni 1661. Tot op de dag van vandaag worden Amersfoorters daarom spottend ‘Keientrekkers’ genoemd. Meyster vertrok 1663 naar Utrecht.