Starters opgelet! Dit praktisch ingedeelde 2- kamer hoekappartement met zonnig balkon op het zuid- westen bevindt zich op de bovenste verdieping op een super centrale locatie vlakbij het stadscentrum! Omdat je hier op de hoek zit en tevens op de bovenste verdieping geniet je van lekker veel privacy. De Leusderweg met winkels ligt direct om de hoek, het centraal Station is op 5 minuten fietsen bereikbaar en je loopt zo het stadscentrum in.

De indeling is als volgt: centrale entree met postvakken, doorgang naar het trappenhuis en een lift en de bergingen in de onderbouw.

Bij binnenkomst op verdieping 3 geeft de hal je toegang tot een bergkast, slaapkamer, de badkamer met douche, wastafel en toilet en aansluitend de goed bemeten woonkamer met keukenblok en de CV-kast (Ferrolli HR combi 2017). Het balkon aan de voorzijde is heerlijk zonnig en geeft je vrij zicht over Zuid- Amersfoort.

In de onderbouw is er een eigen berging voorhanden. De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen €125,00 per maand.

De meeste appartementen binnen dit zijn 1 kamer appartementen, nu bieden we je de kans voor een iets groter 2- kamer appartement en ook nog eens op de hoek én op de bovenste verdieping… beter wordt het hier niet toch?
Kom je dit ruime, op een gunstige locatie gelegen appartement met ons bekijken? We plannen graag een afspraak voor je in!

NB: Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina, 1909-2004, koningin der Nederlanden 1948-1980, prinses van Oranje-Nassau, hertogin van Mecklenburg, dochter van koningin Wilhelmina en Hendrik van Mecklenburg-Schwerin. Huwde in 1937 Bernhard, prins van Lippe-Biesterfeld.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl