De woningen binnen dit zeer kindvriendelijke en groene wijkje binnen Nieuwland hebben door het goed passende kleurgebruik een zonnige en mediterraanse uitstraling gekregen. Een prettig leefklimaat is hier gegarandeerd! In de directe omgeving zijn veel speelvoorzieningen te vinden waar kinderen ongestoord naar toe kunnen lopen. Ook is het winkelcentrum "De Nieuwe Hof", diverse scholen, sportvoorzieningen (o.a. tennisbanen, voetbalvelden) en uitvalswegen maar ook het buitengebied waar je lekker kunt wandelen allemaal in de directe omgeving te vinden. Kortom, een ideaal gezinshuis met veel ruimte op een heerlijk rustige en centrale plek.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: voortuin met carport, entree, garderobe, meterkast, recentelijk vernieuwd toilet en grote inpandige berging/werkruimte. De woonkamer met sfeervolle gashaard, is voorzien van een massieve eikenhouten vloer en dubbele openslaande deuren naar het terras van de zonnige en keurig verzorgde achtertuin die recentelijk geheel nieuw is ingericht. De keurige keuken in een U- opstelling bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met de gebruikelijke inbouwapparatuur en een hardstenen werkblad.

Verdieping 1: overloop, drie volwaardige en ruime slaapkamers en complete badkamer uitgevoerd met een ligbad, douchecabine, 2e toilet en dubbele wastafel.

Verdieping 2: voorzolder met opstelplaats wasmachine/droger, HR combiketel (Nefit 2016), zonneboiler en de nodige bergruimte. De 4e slaapkamer is door de dakkapel goed bemeten en lekker licht.

Nieuwland is een wijk in noordelijk Amersfoort die is gebouwd als zogenaamde VINEX-wijk. Het stedenbouwkundig plan van de wijk werd gemaakt door bureau Wissing te Barendrecht. Het is gebaseerd op duurzame stedelijke ontwikkeling, hoogwaardig en milieuvriendelijk. Eind 2001 werd het gebied met ruim 4500 woningen opgeleverd. De wijk is gebouwd vanuit het oogpunt van milieuvriendelijkheid.

Niet alleen met vakantie de mediteraanse sfeer proeven maar er dagelijk van genieten? Hier kan het!

Wat is een blaasjeskruid? Behoort tot de Blaasjeskruidfamilie. Er zijn ca. 250 soorten, die voorkomen van de tropen tot in de gematigde streken. In Nederland komt een vijftal soorten voor, alle waterplanten, in sloten en plassen met voedselrijk water. Bloeit met trossen gele bloemen die boven het water uitsteken.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl