Wonen in een gewilde en gezellige buurt dichtbij de charme van de binnenstad met Stadspark Randenbroek om de hoek? Het kan! Aan de populaire zuidkant van de stad mogen we je nu deze heerlijk ruime woning aan de Bisschopsweg aanbieden. Loop je de voordeur uit van deze gezinswoning, dan ben je binnen enkele minuten in de historische binnenstad met alle winkels, horeca, cultuur en monumenten als beste buur. Voor de dagelijkse boodschappen is de Plus supermarkt in Soeverein om de hoek, ook zijn er verschillende specialiteitenzaakjes in de directe omgeving aanwezig. U kunt zelfs lopend uw kinderen naar school brengen. Vanuit huis ben je in een paar minuten bij de uitvalswegen (ringweg en A28), het NS-station en bij bushaltes.

Komende tijd wordt de Bisschopsweg heringericht naar een aantrekkelijke 30km zone en verkeersluwe fietsstraat.

Deze goed onderhouden tussenwoning met opbouw en uitgebouwde keuken heeft een diepe achtertuin van zo’n 30 meter diep waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. Achterin de tuin staat een ruime schuur waar tevens de achterom bereikbaar is. De woning is in 2019 volledig aan de buitenzijde geschilderd. In de woning is gedurende de afgelopen jaren met gebruik van hoogwaardige materialen veel gerenoveerd.

De indeling is als volgt: entree met meterkast, trapopgang en toegangsdeur naar de woonkamer. De sfeervolle woonkamer met hoge plafonds is lekker licht, heeft een bergkast en toegang tot de kelder. De uitgebouwde keuken met diverse inbouwapparatuur is keurig verzorgt en aansluitend vind je het toilet. Vanuit de keuken betreed je de heerlijke diepe en met veel groen aangelegde achtertuin.

Verdieping 1: overloop met toegang naar twee royale slaapkamers en een badkamer in lichte kleurstelling met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet.

Verdieping 2: flinke open, ruime en geïsoleerde zolderverdieping met aan beide zijden twee grote dakramen waardoor het er heerlijk licht is. Je kunt hier met gemak twee slaapkamers creëren.

Zoek je een woning nabij de binnenstad met de charme van de oudere bouw en wil je op zaterdag vanuit je woning lopend boodschappen kunnen doen op de markt dan mag dit huis niet op je lijstje ontbreken!

Kom kijken, we laten het je graag zien!

N.B. De weg is voor het eerst te zien op de plattegrond van Jacob van Deventer (ca. 1570) en droeg toen ongetwijfeld al de naam Bisschopsweg, aangezien in 1642 wordt gesproken over de ‘oude Bisschopswech’. In de middeleeuwen behoorde het gebied ten zuiden van de Bisschopsweg tot het gerecht van de Utrechtse bisschop, dat wil zeggen dat de bisschop daar de overheidsmacht bezat. Het is niet uitgesloten dat de Bisschopsweg zo werd genoemd omdat in die vroege tijden ook de weg zelf tot het gebied van de bisschop van Utrecht behoorde.