Welke starter wil nog in 2019 genieten van zijn eigen appartement? Dit gemoderniseerde en slim ingedeelde 2- kamer hoekappartement (53 m²) is gelegen op de 9e en tevens bovenste verdieping en biedt een fraai uitzicht over de stad en voor- en achtergelegen groenstrook. Naar het centrum fiets je in krap 10 minuten, voor de dagelijkse boodschappen zijn er winkels op loopafstand te vinden zo ook huisartsen praktijk en apotheek. Om even een luchtje te scheppen of je hond uit te laten kun je direct het park in.

Indeling: centrale hal met toegang tot dubbele lift en gezamenlijke fietsenberging. De indeling van het appartement is als volgt: entree, hal met vaste kastruimte, slaapkamer met vaste kast, in 2005 vernieuwde badkamer met douchecabine, vaste wastafel, toilet, designradiator en wasmachine-/drogeraansluiting. De lekker ruime en goed indeelbare woonkamer biedt veel daglicht en geeft toegang tot het zonnige balkon (Z/W) en naar de vernieuwde open keuken (hoekopstelling) met bar en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, carrouselkast en keramische kookplaat.

Algemeen: het appartement is goed onderhouden en voorzien van een keurige laminaatvloer en wandafwerking. In de onderbouw is er nog een eigen berging met elektra aanwezig. De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen € 192,– per maand, inclusief voorschot verwarming en al het koud en warm waterverbruik. Tevens zijn er grote plannen om in de aankomende jaren het pand een grote facelift te geven. Denk hierbij aan galerijen, parkeerplaats, het energie zuiniger maken van het complex etc. De kosten hiervan zijn al meegerekend in de maandelijkse VVE bijdrage.

Hier kun je als starter alleen of als stel een paar heerlijke woonjaren tegemoet zien!
Nieuwsgierig? Kijken mag!


Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl


NB:Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren.