Achter deze fraaie gevel gaat een bijzondere en ruime stadswoning schuil gelegen midden in het middeleeuwse centrum van Amersfoort. Het pand aan de Zuidsingel bestaat uit twee wooneenheden, het gedeelte wat nu te koop wordt aangeboden betreft de begane grond met toegang tot de tuin met achterom, kelder, 2e verdieping en de erboven gelegen vlieringruimte. De locatie is echt ideaal, alles wat je maar kan bedenken is op loopafstand aanwezig. Direct om de hoek een terrasje pakken of naar het Lieve Vrouwetheater. Een taartje eten bij Buuf in de serre of een wijntje bij Zuster Margaux in de oude kloostertuin….. het kan allemaal.

Indeling: entree, voorportaal, hal, trapkast, toiletruimte, bibliotheek annex studeerkamer welke tevens gemakkelijk tot logeerplek ingericht kan worden. Vervolgens de sfeervolle en zeer ruime woonkamer met grote raampartijen aan de voorzijde. Door de hoge plafonds van 3 meter en een totale diepte van 11 meter ervaar je een aangename ruimte. De woonkamer biedt een mooi uitzicht op de singel, monumentale panden aan de overzijde en de Onze Lieve Vrouwetoren. Grenzend aan de woonkamer is, gelegen aan de achterzijde, de eetkamer met openslaande deuren naar de stadstuin op het zuiden. Door de breedte van de tuin biedt deze de gehele dag zowel zon als schaduwplekken. De keuken is bereikbaar vanuit de hal, voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt toegang tot de kelder.

2e verdieping: overloop met toegang tot twee mooie slaapkamers en een 3e kleinere slaapkamer. De badkamer is volledig vernieuwd en slim ingedeeld. Ingericht met een ligbad onder het dakraam met, wederom, uitzicht op de Onze Lieve Vrouwetoren, inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel. De vlizotrap brengt je naar de vliering met de nodige bergruimte.

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 425.000,– k.k.

Nieuwsgierig? Kijken mag!