Dit 3-kamerappartement bevindt zich in de buurt van het kleinschalige winkelcentrum Schothorst. Een prima appartement voor mensen die van sfeer en het gemak van winkels dichtbij houden! Rustig gelegen op de tweede verdieping van het complex. Het is goed onderhouden en in 2011 gerenoveerd. Het beschikt over een balkon op het zuidoosten en een externe berging. Door de ligging aan het einde van de galerij is er veel privacy. NS station, stadspark Schothorst en uitvalswegen in de nabijheid en voor de deur is voldoende gratis parkeerruimte!

De indeling is als volgt: entree, meterkast, kast met cv-opstelling van Remeha, ruime hal. De woonkamer geeft een ruim gevoel en biedt veel lichtinval met aangrenzend het balkon. Moderne open keuken, in 2011 vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Door de verlenging van het werkblad is er een bar ontstaan waar je prima met z’n tweetjes aan kan plaats nemen. In de gehele woning ligt een volledig nieuwe laminaatvloer. De 2 slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning te vinden. Daarnaast de verzorgde badkamer met douchecabine, vrijhangend toilet, wastafelmeubel en wasmachine aansluiting.

Het appartementencomplex is onderhoudsvriendelijk en de vereniging is financieel zeer gezond en wordt actief beheerd. Dit resulteert in lage service kosten van € 65,75.
Dit lichte en goed onderhouden 3-kamer appartement is absoluut de moeite waard om te zien! Nieuwsgierig? Kijken mag!

Aanvaarding: in overleg
‘Koopprijs vanaf’: € 205.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS CAMERA OBSCURA? Camera Obscura is de titel van het in 1839 verschenen boek van Hildebrand, pseudoniem van Nicolaas Beets, 1814-1903.