Amsterdams wonen in Amersfoort? Hier kan het!

Volgens velen kan wonen in Amersfoort niet veel leuker dan aan de geliefde Schimmelpenninckstraat. Het is een bijzonder sfeervolle straat, op loopafstand van het oude stadscentrum met alle culturele voorzieningen en wekelijkse markten, maar ook direct bij de Eemhaven met tal van restaurants, het stadsstrand en Amersfoorts mooiste monument "De Koppelpoort". Een volumineus herenhuis als dit komt niet vaak te koop, dus grijp je kans!

De indeling is als volgt: entree, hal, toiletruimte met vrijhangend closet, toegang tot de kelder, royale woonkamer en suite met authentiek plafond & fraaie dubbele schouw, uitbouw met glazen dak en openslaande deuren naar de heerlijke tuin op het zuiden. De halfopen keuken is uitgebouwd, voorzien van een stenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, 2 goed bemeten slaapkamers (17 en 15 m²) met hoge plafonds, vaste kastruimte, eenvoudige badkamer met douchecabine, vloerverwarming, wastafel en ligbad. Het separate toilet bevindt zich op de overloop met tevens de was- en drogeraansluiting.

2e verdieping: ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan één met dakkapel. Met de ladder bereik je de vliering waar nog meer bergruimte te vinden is.

Bijzonderheden:
- semi-vrijstaand woonhuis (geen direct contact met buurhuis)
- woning vraagt op punten om modernisering & onderhoud
- grote tuin op het zuiden, bereikbaar middels achterom
- voorzien van dubbel glas (2003) en dakisolatie
- nieuwe groepenkast vv automatische groepen
- HR cv-ketel Intergas, bouwjaar 2014

Je bent van harte welkom om dit herenhuis uit 1899 vrijblijvend te bezichtigen. Kijken mag!


Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl


WAAR KOMT DE NAAM SCHIMMELPENNINCK VANDAAN?
Mr. Franciscus David graaf Schimmelpenninck, 1854-1924; was burgemeester van Amersfoort 1891-1899, lid van Provinciale Staten 1891-1905, lid van Gedeputeerde Staten 1899-1905 en commissaris van de Koningin van Utrecht 1905-1914.