Aan het begin van het Soesterkwartier ligt deze prachtige lichte en sfeervolle jaren ’30 eengezinswoning. Dit type woning is één van de grotere in deze straat. De woning beschikt over een fijne basis, het schilderwerk is onlangs nog helemaal bijgewerkt en de badkamer gerenoveerd. Als nieuwe bewoner kan je naar eigen smaak en behoefte je eigen droomhuis maken. De sfeervolle woonkamer, een nette keuken aan de voorzijde, 4 slaapkamers en een diepe achtertuin met een grote houten berging maken dit tot een heerlijk familie huis.

Kom kijken! We laten het je graag zien.

De Gerrit van Stellingwerfstraat is op loopafstand van het Eemkwartier, historische stadscentrum en NS-station Amersfoort. Door de perfecte ligging tevens ideaal als je van buiten de regio komt en bijvoorbeeld in Amsterdam of Utrecht werkt. Via de doorgang vanaf de Soesterweg naar de noordzijde van het station sta je binnen enkele minuten op het perron!

De indeling is als volgt: entree, hal, toilet, ruime woonkamer met houten vloerdelen, openslaande deuren naar de diepe tuin met houten berging, kelderkast, half open keuken voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals vaatwasmachine, 6-pits kookplaat, combi magnetron, en afzuigkap.

1ste verdieping: royale overloop, berging met wasmachine aansluiting, balkon, 2 slaapkamers en badkamer uit 2018 met wastafelmeubel, douche en toilet.

2de verdieping: vaste trap naar ruime zolder met aan beide zijden een dakkapel, ruime slaapkamer, werkhoek met uitzicht op onze Lievevrouwentoren en berging met stookopstelling.

De diepe tuin biedt de nodige zon, veel privacy, een grote berging en is bereikbaar middels een achterom.

Bijzonderheden en renovaties:
• In 2018 schilderwerk, nieuw kunststof kozijn dakkapel, balkon vervangen
• In 2018 badkamer volledig gerenoveerd

WIE WAS GERRIT VAN STELLINGWERF? Gerrit (Laurenszoon) van Stellingwerf, 1614-1659, was een Amersfoortse schilder; van zijn hand zijn de regenten van de Joriskerk (1655/56) en de bespotting van Christus (1643). Zijn werk is te zien in Museum Flehite.