Starters opgelet! We mogen je nu dit 2-kamer appartement op de 6e verdieping aanbieden met een prachtig uitzicht over de groene omgeving en de binnenstad. Met een loggia op het zuid/westen is het zomers heerlijk genieten van een lekker glas wijn. Dit appartement is gelegen pal naast het groene Waterwingebied in de wijk Liendert. Een supermarkt is vlakbij. Wil je lekker een paar baantjes gaan trekken in het nieuwe Amerena zwembad of gaan sporten bij de lokale sportschool, dan kan dat op enkele fietsminuten. Ook de stad is zo te bereiken, je fietst de straat uit en je bent er met een paar minuten. Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Het gebruiksoppervlak van dit appartement is 62 m2 en het heeft een inhoud van 199m3. De berging bevindt zich op de eerste etage en in de onderbouw is de centrale fietsenstalling aanwezig.

De indeling is als volgt: begane grond: centrale entree met brievenbussen/bellentableau en toegangsdeur tot de liften en het trappenhuis.

6e Verdieping: Entree: hal met meterkast, lichte woonkamer met toegang tot de zonnige loggia op het zuid/westen. Open keuken ruime slaapkamer met vaste kasten. Badkamer met doucheruimte, toilet en wastafel. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine.

De servicekosten bedragen thans € 212,- pm dit is inclusief voorschot stookkosten. Het complex is voorzien van blokverwarming.

De V.V.E. beschikt over een behoorlijk aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Trekvogelweg; wat is een trekvogel? vogel die tegen de winter naar andere, in die periode warmere en voedselrijkere streken trekt.