Deze -met een knipoog naar de geliefde jaren ’30 stijl- nieuw gebouwde gezinswoning ligt in een super leuk en besloten buurtje op loopafstand van de oude binnenstad. De Zeeheldenbuurt kenmerkt zich door sfeervolle straten, waterpartijen en een eigen stadspark. Met 10 minuten doe je op zaterdag je boodschappen op de markt of bezoek je één vd vele cafés en restaurants. De uitvalswegen (A28 en A1), het centraal station en busverbindingen zijn op korte afstand te vinden. Kom gerust langs om de sfeer van deze populaire straat en deze plezierige woning te ervaren. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Begane grond: via de overdekte entree bereik je de berging en kom je de woning binnen met hal en toiletruimte met vrijhangend closet. De tuingerichte woonkamer heeft veel lichtinval en een fraai zicht op het terras aan het water en achterliggend stadspark. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de open keuken met diverse inbouwapparatuur en de nodige bergruimte.

1e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de inpandige badkamer met inloopdouche, 2e vrijhangend toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: de open zolder geeft extra ruimtebeleving door de flinke dakkapel, hier zijn nog veel mogelijkheden! Bijvoorbeeld een perfecte werkplek en een extra slaap- of logeerkamer. Tevens zou je nog een vliering kunnen realiseren voor extra bergruimte.

Op het terras aan het water kun je heerlijk vertoeven met de nodige privacy. De zon laat zich lang zien, je kunt er in de zomeravonden tot in de avond van genieten!

De woning is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel A, dus je woont hier met relatief lage energielasten.

Kenmerken:
• bouwjaar 2008
• gebruiksoppervlakte 128 m²
• perceeloppervlakte 126 m²
• moderne keuken en badkamer
• 3 slaapkamers en royale open zolder
• parkeren op eigen terrein
• volledig geïsoleerd
• kindvriendelijke woonomgeving
• aantrekkelijke ligging, dichtbij de binnenstad
• zonnige tuin/terras op het westen


Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl


WIE WAS CRIJNSSEN?
Abraham Crijnssen was commandeur bij de admiraliteit van Zeeland, streed mee in de Vierdaagse en Tweedaagse Zeeslag als bevelhebber van het fregat Zeelandia. Veroverde in 1667 Suriname op de Engelsen.