Welkom bij de stadskeerkring! Op deze mooie locatie aan de rand van het centrum mogen wij dit 3-kamerappartement op de 4de verdieping aanbieden. De gebouwen van de Stadskeerkring sluiten naadloos aan bij de bestaande omgeving. Het complex is zorgvuldig vormgegeven met aandacht voor een passende groene buitenruimte. De verschillende gebouwen zijn gegroepeerd rondom een sfeervol binnenhof dat bereikbaar is met fraaie trappen. Er omheen wordt een fraai wandelgebied vorm gegeven.

Het appartement op de 4de verdieping is nog helemaal nieuw en niet eerder bewoond dus geheel naar eigen wens in te richten. Er is een prachtig uitzicht en veel licht door de grote raampartijen, vloerverwarming door het gehele appartement verwarmd door middel van een warmte pomp. Op de begane grond zit een berging en aan de voorkant van het gebouw een eigen parkeerplaats.

De indeling is als volgt: entree met toegang tot de brievenbussen, lift en het trappenhuis.

De entree met hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer met douche, wastafel, toilet en ligbad en verder de meterkast, een berging met de warmte pomp en aansluiting voor de wasmachine, een aparte toilet en de woonkamer. De ruime, lichte woonkamer met gloednieuwe keuken is uitgerust met een combi-oven, koel-vries combinatie, inductie kookplaat, vaatwasser en een recirculatie afzuigkap. De loggia is heerlijk licht en kan helemaal open geschoven worden zodat je lekker van buiten kunt genieten.

De servicekosten voor dit appartement bedragen € 147,– per maand, hierin zijn o.a. inbegrepen de opstalverzekering, exploitatiekosten van het gebouw (lift, elektra van verlichting, enz.) schoonmaakkosten, glasbewassing en uiteraard reserveringen voor toekomstig groot onderhoud. Daarnaast betaalt u € 5,84 per maand aan servicekosten voor de parkeerplaats.

Betekenis van de straatnaam: De evenaar is net als de keerkring een breedtecirkel op het aardoppervlak.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl