Op zoek naar een ruim appartement met uitstekende lichtinval, fraai uitzicht en een zonnig balkon? En dat alles liefst niet te ver van het centrum? Dan is dit leuke 2-kamerappartement echt iets voor jou! Liendert is een wijk die erg in trek is voor starters op de woningmarkt van Amersfoort. De wijk is een mooie mix van af en toe een locatie met hoogbouw, gecombineerd met laagbouw. Daarnaast beschikt de wijk over diverse groengordels. Achter het complex ligt een grootschalig parkgebied, dat zich uitstekend leent voor een plezierige wandeling. Liendert heeft vele eigen voorzieningen zoals winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sporthal. Tegelijk is ook het centrum van Amersfoort met alle faciliteiten op loopafstand, maar ook goed bereikbaar per fiets, auto of bus.
Ook het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle, zijn zeer goed bereikbaar.

De indeling is als volgt: Via de lift of het trappenhuis bereik je het portiek op de tweede verdieping met twee appartementen en een extra berging. Vervolgens kom je in de ruime hal van het appartement met naast de deur een telefoon met video, om te zien wie er voor de deur staat als er aangebeld wordt. Verder vind je er de meterkast, het toilet, een nette badkamer met wastafel, inloopdouche en wasmachine aansluitingen, een ruime woonkamer met toegang tot het balkon op het westen, gesloten keuken met koel/vrieskast, keramische kookplaat, vaatwasser, oven en warm waterboiler, fijne ruime slaapkamer.
Op de begane grond is nog een berging waar de fiets in geplaatst kan worden.

Je woont in een rustige omgeving met veel groen van het park dat achter het complex is gelegen. Voor de deur vind je voldoende openbare parkeerplaatsen en de ligging is zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen. Nieuwsgierig? We laten je het graag zien!

NB: De spreeuw (Sturnus vulgaris) is een vogel uit de familie van de spreeuwachtigen (Sturnidae) uit de orde zangvogels (Passeriformes). Ondanks het feit dat hij het hele jaar door te zien is, is het een trekvogel. De spreeuwen die wij hier ’s zomers zien, zitten ’s winters zuidelijker en onze winterspreeuwen bevinden zich ’s zomers noordelijker.