Dit heerlijk ruime en lichte vierkamerappartement van circa 100m² bevindt zich op de zevende verdieping van een portiekflat, gunstig gelegen in de wijk Liendert te Amersfoort. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op het stadscentrum van Amersfoort.

Bij het appartement behoort een berging op de begane grond. Er is voldoende parkeerruimte bij het gebouw. Op circa 5 minuten fietsafstand liggen het winkelcentrum aan het Neptunesplein en het sfeervolle stadscentrum van Amersfoort.

De indeling is als volgt: Via de centrale hal met het trappenhuis kom je bij de entree van het appartement. De ruime hal geeft toegang tot praktisch alle ruimten in het appartement. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een douche. Er is een separate toiletruimte. De door de grote raampartijen aangenaam lichte woonkamer heeft een deur naar het balkon en dubbele deuren naar de zijkamer.

Natuurlijk je zal hier de handen uit de mouwen moeten steken maar… zoek je super veel ruimte voor een betaalbare prijs, kom dan zeker een keertje kijken!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. Wiekslag; de beweging (slag) van de vleugel van een vogel.