Wonen aan het begin van het immer populaire Soesterkwartier op loopafstand van zowel de binnenstad, Eemplein en het NS station? Hier kan het! Dit type woning uit de jaren ’30 is één van de grotere in deze straat, heeft een goed bemeten tuin met stenen berging en achterom, 4 slaapkamers, een ruime woonkamer en een onlangs vernieuwde keuken. Kom kijken, we laten het je graag zien!

De Gerrit van Stellingwerfstraat is op loopafstand van het Eemkwartier, historische stadscentrum en NS-station Amersfoort. Door de perfecte ligging tevens ideaal als je van buiten de regio komt en bijvoorbeeld in Amsterdam of Utrecht werkt. Via de doorgang vanaf de Soesterweg naar de noordzijde van het station sta je binnen enkele minuten op het perron!

De indeling is als volgt: entree, hal, toilet, ruime woonkamer met volledig geisoleerde houten parketvloer, deur naar de diepe tuin met stenen berging. De dichte en onlangs vernieuwde keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasmachine, inductiekookplaat en combi-oven/combimagnetron en verdiepte kelderkast. Ook vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

Verdieping 1: overloop, 3 slaapkamers en badkamer met wastafel, ligbad/douche combi en wasmachine aansluiting. Via de badkamer is het platte dak boven de keuken bereikbaar waar je een dakterras kan creeren.

Verdieping 2: vaste trap naar de zolder met aan één zijde een dakkapel, royale overloop met deur naar de ruime slaapkamer.

De diepe tuin biedt de nodige zon, veel privacy, een grote berging en is bereikbaar middels een achterom. Je kunt hier heerlijk in zon en in alle privacy zitten!

De woning is goed onderhouden en in 2018 is al het schilderwerk buiten uitgevoerd en in 2017 is de keuken vervangen.

WIE WAS GERRIT VAN STELLINGWERF? Gerrit (Laurenszoon) van Stellingwerf, 1614-1659, was een Amersfoortse schilder; van zijn hand zijn de regenten van de Joriskerk (1655/56) en de bespotting van Christus (1643). Zijn werk is te zien in Museum Flehite.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl