VRIJSTAANDE STADSVILLA
Altijd al in de stad willen wonen met vrij uitzicht en veel groen om je heen? Deze woning moet je van binnen hebben gezien om een goede indruk van de ruimte te krijgen. Er zijn diverse indelingsmogelijkheden zodat deze woning voor verschillende leeftijdscategorieën geschikt is. Op loopafstand liggen: Jachthaven de Eemkruisers, park Schothorst en diverse sportvoorzieningen. En met een paar minuten fietsen ben je in de historische binnenstad en bij het NS station. Ook diverse lagere en middelbare scholen liggen in de directe omgeving.

Begane grond
Wanneer je de woning betreedt kom je in de hal met vide. Naast toegang tot het toilet biedt de hal ook toegang tot een multifunctionele ruimte. Deze kan dienst doen als kantoor, speelkamer of slaapkamer. Wanneer je vanuit de hal de woonkamer binnen gaat zie je de riante open ruimte die knus aandoet door de grote vrijstaande openhaard die als roomdivider functioneert. Aan de rechter kant is de mooie living met uitzicht op de tuin, aan de linker kant de eetkamer. De tv ruimte ligt net iets hoger waardoor er een verrassende speelse ruimte is ontstaan. Vanuit de eetkamer is de open keuken bereikbaar. Deze is voorzien van kookeiland en granieten aanrechtblad. Wat hier meteen opvalt is de riante hoogte van 5 meter.
Naast de keuken ligt de bijkeuken met bergvliering.
De ruime garage met bergvliering is van binnenuit te bereiken.

Verdieping
Aan de linker zijde bevindt zich de riante masterbedroom met inloopkast. Deze slaapkamer loopt over de gehele breedte van het huis door en heeft een nokhoogte van ruim 4 meter.
De eerste badkamer heeft een ligbad, douche, toilet, wastafel en veel beweegruimte. Daarnaast zijn er nog twee ruime slaapkamers met dakkapel. Ook is er een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

Woning 2
Heeft een eigen opgang en voordeur. Deze woning heeft een oppervlakte van circa 50 m2. In 2016 zijn de badkamer en keuken gerealiseerd. De badkamer heeft een mooie ruime inloopdouche en een wastafel. De slaapkamer en woonkamer hebben hoge plafonds waardoor de ruimte groot aanvoelt. De woning is geschikt voor mantelzorgwoning, je kind zelfstandig laten wonen, een B&B starten of om praktijk/atelier aan huis te houden.

Tuin
Aan de voorzijde beschikt de woning over ruime tuin en een oprit met twee parkeerplaatsen. De achterzijde van de tuin ligt op het westen en er zijn verschillende terrassen waardoor er op ieder moment van de dag van de zon te genieten valt. Ook is er een groot gazon met diverse groene borders waar iedere tuinliefhebber veel plezier aan kan beleven. De tuin kijkt uit op de ecologische zone en Jachthaven de Eemkruisers.

Algemeen:
– Erg ruim met een bruto inhoud van 1178 m3
– Gebruiksoppervlakte: 257 m2, totaal vloeroppervlak 342 m2
– Perceel oppervlakte: 842 m2
– Kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas
– De gehele benedenverdieping is voorzien van screens
– Eigen afsluitbare oprit met meerdere parkeerplekken
– Brede garage met bergvliering
– Goed onderhouden
– Volledig geïsoleerd.