VRIJSTAANDE STADSVILLA
Altijd al in de stad willen wonen met vrij uitzicht en veel groen om je heen? Deze stadsvilla aan de rand van Schothorst biedt veel mogelijkheden. Kijkend naar de voorzijde van het huis kun je niet vermoeden hoeveel ruimte er achter deze leuke en knus aandoende woning schuil gaat. Met een paar minuten fietsen ben je in het hart van de binnenstad en bij het NS hoofdstation. Amersfoort is een gezellige historische stad waarbij de oude stadsmuur nog zichtbaar is. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Begane grond
Wanneer je de woning betreedt kom je in de hal met vide. Naast toegang tot het toilet biedt de hal ook toegang tot een multifunctionele ruimte. Deze kan dienst doen als kantoor, speelkamer of slaapkamer. Wanneer je vanuit de hal de woonkamer binnen gaat zie je de riante open ruimte die knus aandoet door de grote vrijstaande openhaard die als roomdivider functioneert. Aan de rechter kant is de mooie living met uitzicht op de tuin gesitueerd; aan de linker kant de eetkamer. De tv ruimte ligt net iets hoger waardoor er een verrassende speelse ruimte is ontstaan. Vanuit de eetkamer is de open keuken bereikbaar. Deze is voorzien van kookeiland en granieten aanrechtblad. Wat hier meteen opvalt is de riante hoogte van 5 meter.
Naast de keuken ligt de bijkeuken met bergvliering.
Via de woonkamer is ook de ruime garage met bergvliering en eventueel woning nummer 24 toegankelijk.

1e Verdieping
Aan de linker zijde bevindt zich de riante masterbedroom met inloopkast. Deze slaapkamer loopt over de gehele breedte van het huis door en heeft een nokhoogte van ruim 4 meter.
De eerste badkamer heeft een ligbad, douche, toilet, wastafel en veel beweegruimte. Daarnaast zijn er nog twee ruime slaapkamers met dakkapel en tevens voorzien van een houten vloer. Ook is er een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

Nummer 24
Heeft een eigen opgang en is toegankelijk via de voordeur. Deze woning is circa 50 m2 groot. Je kan hier praktijk/atelier aan huis houden, een B&B starten, je kind zelfstandig laten wonen of als mantelzorgwoning gebruiken.
Via de entree zijn het toilet, de slaapkamer en badkamer toegankelijk. In 2016 is de badkamer gerealiseerd evenals de keuken. De badkamer heeft een mooie ruime inloopdouche met wastafel. De slaapkamer en woonkamer hebben hoge plafonds waardoor de ruimte groot aanvoelt. Via de slaapkamer kom je in de woonkamer met keuken.

Tuin
De ruime tuin heeft veel mogelijkheden zoals ontspanning, spelen en biedt veel privacy. Er zijn verschillende terrassen waardoor er op ieder moment van de dag van de zon te genieten valt.

Algemeen:
– Erg ruim met een bruto inhoud van 1178 m3
– Gebruiksoppervlakte: 257 m2, totaal vloeroppervlak 342 m2
– Perceel oppervlakte verdeeld over 2 percelen: 842 m2
– Kunststof kozijnen voorzien van dubbel glas
– De gehele benedenverdieping is voorzien van screens
– Eigen afsluitbare oprit met meerdere parkeerplekken
– Brede garage met bergvliering
– Goed onderhouden
– Volledig geïsoleerd.