De ligging nabij de stad, de sfeervolle straat, de uitstraling en de ruimte in het huis maar ook de XL tuin maken deze hoekwoning aan de Jan Steenstraat 28 tot een super aantrekkelijke optie voor de ondernemende koper! Natuurlijk, je gaat hier wel het e.e.a. aanpakken maar dan woon je wel in één van de leukste straten van dit deel van het immer populaire Vermeerkwartier in een jaren 20′ hoekwoning met 3 slaapkamers en super diepe achtertuin. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. Kom kijken, we laten het je graag zien!

De Jan Steenstraat is een rustig straatje gelegen direct bij het centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loop afstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, een rondje door Stadspark Randenbroek, het kan hier allemaal.

De indeling is als volgt: entree, woonkamer met houthaard en open keuken met vloerverwarming in de uitbouw. Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet. De lange diepe tuin is bereikbaar vanuit de keuken evenals de stenen schuur met cv opstelling.

Verdieping 1: overloop met toegang naar de 3 slaapkamers.

Verdieping 2: via de vlizotrap is de zolder bereikbaar waar doormiddel van het aanbrengen van een vaste trap en dakkapel een volwaardige 2e verdieping met slaapkamer van te maken is.

Wie was Jan Steen: Jan (Haviksz) Steen, 1626-1679, Noord Nederlands schilder. Geen andere schilder heeft de samenleving en haar gebruiken zo uitvoerig in beeld gebracht en van satirische zedenlessen voorzien. In de volksmond kent men het gezegde een huishouden van Jan Steen.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl