Een loft op een plek die je niet snel verwacht…! Helemaal voor je gerenoveerd, alles is gloednieuw en tip top verzorgt, je kunt er echt zo in! Deze bijzondere loft is onderdeel van een kleinschalig gebouw uit de jaren 30′ in het populaire wijkje direct nabij de binnenstad "De Kattekampen". Deze naam is de oude naam van een mooi vooroorlogs wijkje in Amersfoort, bestaande uit de Reigerstraat, Zwaanstraat, Kalkoenstraat, Pauwstraat, en de aangrenzende gedeelten van de Heiligenbergerweg en de Bisschopsweg. In 1924 werden de eerste huizen langs de Heiligenbergerweg gebouwd. De aanleg van een brug op de Bisschopsweg in 1929 voltooide het wijkje.

Kinderen kunnen hier nog gewoon onbezorgd op straat en het gezellige pleintje midden in het wijkje spelen! De ligging dicht bij de binnenstad en in de buurt van scholen, winkels, het stadpark Randenbroek maken de Kattekampen tot een aangename en gewilde woonomgeving, voor meer informatie vooraf zie www.kattekampen.nl

De indeling is als volgt: entree met trapopgang naar de tweede verdieping, hier kom je direct in de ruime lichte loft met strakke keuken voorzien van allerlei inbouw apparatuur zoals een koel/vrieskast, inductiekookplaat met, vaatwasmachine, oven én magnetron. De badkamer is in een lichte kleurstelling betegeld, heeft een heerlijk bad, een douche en een wastafelmeubel. Op de gehele verdieping ligt een sterke en onderhoudsvrije pvc- vloer. Het inpandige dakterras zorgt ervoor dat je lekker naar buiten kunt.

Een loft is natuurlijk super trendy wonen maar wil je toch een aparte slaapkamer? Dat kan! In overleg kan deze voor je worden gerealiseerd.

Bij deze loft behoort in de onderbouw een eigen berging en direct bij je voordeur heb je de beschikking over een eigen vaste parkeerplaats.De servicekosten binnen de goed beheerde VvE bedragen € 120,– per maand.

Kom kijken, we laten je deze super leuke loft graag zien!

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

Wat is de betekenis van de Reigerstraat: Vogel uit de familie van de Reigerachtigen. De familie kent verschillende groepen zoals de zilverreiger, de ralreiger, en de nachtreiger. In Nederland komt de blauwe reiger het meeste voor.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl