Aan de zuidkant van de stad binnen het statige Bergkwartier mogen we je nu deze robuuste jaren ’30 2/1 kap woning aanbieden! Natuurlijk, je moet hier flink de handen uit de mouwen steken maar het huis heeft alle ingrediënten voor een lange tijd optimaal woongenot. De Paulus Buyslaan is een gezellige en ook rustige straat waar bijna iedereen elkaar kent en de kinderen nog prima op straat kunnen spelen.
Treinstation Amersfoort ligt om de hoek en je bent in ruim een half uur in hartje Amsterdam of op Schiphol. Er is een supersnelle verbinding met de rest van de Randstad of met het Noorden. Om de andere hoek van de straat ligt aan de Utrechtseweg een keur aan gezellige winkeltjes, speciaal-zaakjes en restaurants waar je bijna alles kunt krijgen. Ook zijn er diverse scholen in de directe nabijheid. En naar de snelweg heb je een snelle ontsluiting zonder files al vanaf je eigen ruime oprijlaan..

De indeling is als volgt: overdekte zij- entree, statige ruime hal met trappenhuis, toilet, deur naar dichte keuken, zeer royale woonkamer met open haard, openslaande deuren en een zijkamer. Vanuit de keuken is er toegang naar de kelder met sta hoogte.

Verdieping 1: bordes trap waar vandaan het toilet te bereiken is, overloop, badkamer met wastafel douche, ligbad, toilet, en wasmachine aansluiting. Drie slaapkamers waarvan twee met wastafels en vaste kasten en één daarvan heeft openslaande deuren naar een dakterras.

Verdieping 2: de zolderverdieping is opgedeeld in twee royale slaapkamers, één kleine slaapkamer en bergruimte.

De heerlijk diepe tuin ligt op het oosten en biedt veel privacy en heeft diverse terrassen waardoor je op elk gewenst moment van de dag van de zon kunt genieten. Via de achterzijde van de woning heb je toegang tot de vrijstaande stenen berging/garage.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Wie was Paulus Buys? Paulus Buys, 1531-1594, Noordnederlands staatsman en jurist, geboren in Amersfoort; landsadvocaat van Holland 1572-1585. De komst van Leicester als landvoogd was voornamelijk zijn werk.