DEZE WONING HEBBEN WIJ VOOR ONZE OPDRACHTGEVER AANGEKOCHT

Bijzonder wonen op een bijzondere plek. Dit huis aan de Bernulfusstraat is de helft van een dubbel woonhuis. Dat er een vernuftig architect aan het werk geweest is, is al snel duidelijk. De voordeur van dit huis zit in het midden van een mooi ingedeelde gevel. Verspringend metselwerk draagt bij aan de bijzondere gevelindeling.
De voordeur van het buurhuis ligt om de hoek, het is als thuiskomen in een (bijna) vrijstaand huis.
Goede architectuur wordt ook gekenmerkt door een gevoel van ruimte. Door hoge plafonds en verrassende hoekjes voelt dit huis groot aan. Vele, in meters wellicht grotere huizen missen die ruimtelijkheid.

De ligging op een steenworp afstand van de binnenstad is fantastisch. De ligging is sfeervol en rustig, de binnenstad bereik je lopend in twee minuten. Ook op twee minuten ligt het fantastische Park Randenbroek, kortom het beste van twee werelden wordt vereniging op de Bernulfusstraat.

De entree laat direct zien hoe authentiek dit goed onderhouden huis is. Origineel tegelwerk en een granitovloer maken deze toch al grote hal nog specialer. Het toilet is twee treden omhoog op een bordes. In de kelder vinden we de aansluiting voor de wasmachine.

De woonkamer is super met openslaande deuren en een open keuken. De keuken is echt vakwerk, gemaakt door een meubelmaker en past uitstekend bij de sfeer van dit huis. Er is een houten vloer, een op maat gemaakte kastenwand en een plek voor een houtkachel.

Op de eerste verdieping zijn drie goede slaapkamers. De ouderslaapkamer is prettig ruim en heeft een ruime, door een meubelmaker gemaakte inbouwkast.
De badkamer is geheel vernieuwd en is voorzien van vloerverwarming. Ook hier is de sfeer van de woning goed getroffen met een muurafwerking in betonciré en een stijlvol wastafelmeubel.

Een vaste trap leidt naar een charmante zolderverdieping met een leuke kamer.

De tuin is mooi aangelegd. Lange avonden op het eigen terras als de binnenstad een keer te druk wordt gevonden zijn iets om naar uit te kijken.
Er is vanzelfsprekend een stenen berging voor de fietsen.

Kortom een fantastisch huis op een topplek.