Zelfstandig, rustig en veilig wonen in Amersfoort met alle mogelijke zorg in de nabijheid en een prachtig uitzicht. Èn aan de rand van het bosgebied Nimmerdor, u loopt zo het bos in.

Dit zeer zonnige en lichte, senioren 3-kamer hoekappartement van ruim 100 m² is gelegen op de 3e en tevens hoogste verdieping met balkon en eigen parkeerplaats. De (misschien wel meest ideaal gelegen) woning maakt deel uit van het complex "De Bosrand". Het beschikt over een lift, een gemeenschappelijke fietsenstalling en er is een fraaie binnen- en buitentuin aanwezig.

Voorzieningen zoals winkels bevinden zich aan de nabijgelegen Leusderweg, maar ook de historische binnenstad van Amersfoort is goed en snel te bereiken. Er is een directe busverbinding met het centraal station en het centrum.
Indeling: algemene entree, keurig afgesloten voorportaal met videofoon, prachtig atrium met veel lichtinval en fraai zicht richting het groen, hier bevinden zich tevens de trap en liftinstallatie.

3e verdieping: entree appartement, ruime hal, meterkast, vrijhangend toilet met fontein, geheel betegeld en neutraal afgewerkt, inpandige berging tevens van buiten te bereiken met CV installatie, en veel bergruimte. Royale woonkamer met fraaie raampartijen, zonwering, een zonnig balkon van 9 m² met vrij uitzicht naar zowel het bos en ruim uitzicht. De open keuken heeft een houten werkblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De twee slaapkamers zijn toegankelijk vanuit de hal, waarvan één slaapkamer zeer ruim is en toegang biedt tot het balkon. De badkamer, met handige wasmachine/droger aansluiting, is bereikbaar vanuit de slaapkamer en ook vanuit de hal, deze is afgewerkt in neutrale kleurstellingen en voorzien van wastafel, vrijhangend toilet en doucheruimte.

Bijzonderheden:
• Goed afwerkingsniveau;
• Volledig geïsoleerd;
• Eigen parkeerplaats;
• Voor bewoners vanaf 55 jaar.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 458.000,– k.k.

Wanneer u overweegt om uw eigen woning te verkopen of wanneer u benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op funda.nl