Dit ruime en lichte 2-kamerappartement is gelegen op de zevende verdieping. Het uitzicht is geweldig en reikt tot ver over de gemeentegrenzen van Amersfoort. Achter het complex ligt een grootschalig parkgebied dat zich uitstekend leent voor een plezierige wandeling. Liendert heeft vele eigen voorzieningen zoals winkels, scholen en een wijkcentrum. Tegelijk is ook de oude binnenstad met alle faciliteiten nabij (ca. 5 min. fietsen) en bevindt het nieuwe zwembad/ sportcomplex Amarena zich op loopafstand. Het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle, zijn zeer goed bereikbaar.

De indeling is als volgt: op de begane grond bereik je, via de hoofdentree met intercom, de centrale hal met lift en trappenhuis. Op dit niveau bevindt zich ook de berging die bij het appartement behoort.

7e verdieping: portiek met toegang tot twee appartementen. Entree nr. 181: ruime hal met meterkast en toegang tot de overige ruimtes. Woonkamer met veel daglichtinval en openslaande deur naar het zonnige balkon op het Zuidwesten met vrij uitzicht over de binnenstad van Amersfoort. Ruime slaapkamer met vrij uitzicht over groenplantsoen. Volledig nieuw betegelde badkamer voorzien van douche en wastafel. Separaat het nieuw betegelde toilet. De gesloten keuken in lichte kleurstelling is voorzien van inbouwapparatuur, te weten: koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en vaatwasser.

Dit appartement beschikt over een extra bergkast in het portiek, direct naast het appartement.

De Vereniging van Eigenaren is actief. Veel belangrijke onderhoudswerkzaamheden zijn de afgelopen periode uitgevoerd. De financiële positie van de VvE is goed. De servicekosten bedragen € 170,– per maand, het voorschot op de stookkosten is € 41,- per maand.

Kenmerken appartement:
– 2-kamer op de 7e verdieping
– geweldig uitzicht, balkon op ZW
– nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas
– energielabel C
– extra berging direct in het portiek
– actieve VvE

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 179.000,– k.k.

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS EEN TREKVOGEL?
Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Door in de herfst naar een zuidelijker overwinteringsgebied te trekken, ontvluchten ze de slechte omstandigheden (o.a. voedselgebrek) in haar broedgebied. Soorten als bijv. boerenzwaluw, die helemaal afhankelijk zijn van vliegende insecten, hebben dan bij ons niets meer te zoeken. In de lente vindt de terugkeer plaats.