Zodra je dit superstrakke penthouse binnenstapt voel je direct dat dit de plek is. Op de derde verdieping van dit kleinschalige complex genaamd ESPRESSO, gebouwd in 2015, ligt dit zeer comfortabele driekamerappartement met inpandige privé garage aan de rand van het centrum van de prachtige binnenstad van Amersfoort. Het heeft airco, vloerverwarming én zonnepanelen!

Even een hapje eten in de Utrechtsestraat of op vrijdag en zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Wat later thuis? Geen probleem, je boodschappen doe je tot 22:00 uur om de hoek. Alle belangrijke voorzieningen zijn op loopafstand: het station, het stadscentrum met goede winkels & horeca, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes.

En toch slaap je ’s nachts heerlijk rustig met het zachte gekwetter van de vogels in de bomen voor de deur: het is een uniek object op een unieke plek.

De indeling is als volgt: er is een centrale entree met lift en trappenhuis. Deze centrale entree geeft je tevens toegang tot de berging en inpandige garage welke met de auto via de Arnhemseweg bereikbaar is. Op verdieping drie stap je zo je appartement in…

De hal geeft je toegang tot alle ruimtes: de twee slaapkamers (waarvan één met terras uitkijkend over de zuidkant van de stad én geluidsarme airco), separaat toilet en moderne badkamer met ruime dubbele inloopdouche, wastafelmeubel, spiegel met ingebouwde verwarming en verlichting en een handdoekenradiator. De woonkamer is over de volle diepte van het appartement gesitueerd, waarbij je aan de voorzijde toegang hebt tot het zonnige terras met zonnescherm, loungebank en ongekende privacy.

De open keuken aan de achterzijde is in een hoekopstelling geplaatst en uitgerust met alle apparatuur waaronder een 5-pits met drie ovens, vaatwasser, spoelbak en een losse koel/vries combinatie.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming die per vertrek te regelen is en je woont zeer energiezuinig door de tien zonnepanelen die zorgen voor lage energielasten. De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE bedragen €145,00 per maand.

Net zo enthousiast als wij? We laten je dit bijzondere penthouse heel graag zien!

Waar komt die straatnaam vandaan? De Lange Beekstraat heette aanvankelijk Beekstraat. Tot in de jaren zestig van de vorige eeuw kende Amersfoort een volledig tweede grachtengordel, die zijn water ontving van de beken die erin uitmondden en daarom ook wel ‘de Beek’ werd genoemd. De Korte en de Lange Beekstraat kwamen hierop uit.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl