Dit statige half vrijstaande herenhuis (1916) is gelegen aan een mooie brede laan in het lommerrijke Bergkwartier. De woning telt maar liefst 5 slaapkamers, 2 badkamers en beschikt over een ruime woonkamer met aansluitende serre en halfopen keuken. Zeer gunstige ligging ten opzichte van station, winkels, historische binnenstad en uitvalswegen. De royale achtertuin is heerlijk vrij gelegen, is voorzien van veel groen en biedt volop zon. Parkeren voor 2 auto’s kan op eigen terrein. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: entree, hal, trapkast en toiletruimte met extra urinoir. Vanuit de hal bereik je de woonkamer en de keuken. De woonkamer is over de gehele diepte van de woning met grote raampartijen en openhaard. Via de ‘en suite’ schuifdeuren kom je in de serre vanwaar je een mooi zicht hebt op de tuin. De oorspronkelijk gesloten keuken is voor een deel open gemaakt naar de woonkamer. Hier is een modern keukenblok geplaatst met granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur. Via de zijdeur kun je eenvoudig je boodschappen gelijk in de keuken plaatsen.

1e verdieping : overloop, twee ruime slaapkamers, waarvan één in gebruik als ruime werk-/studeerruimte, één kleine kamer (bijv. in te richten als babykamer of werkplek), toiletruimte, in 2005 geplaatste badkamer voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche en wastafel.

2e verdieping : twee praktische slaapkamers en 2e badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting. Vanaf deze verdieping toegang tot ruime vliering.

De verzorgde diepe tuin met garage maakt het geheel compleet.

Bijzonderheden:
• Zonneboiler van 120 liter (2012)
• Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
• 2 badkamers, 5 slaapkamers
• Vrijstaande houten garage
• Parkeren op eigen terrein voor 2 auto’s
• Diepe tuin met privacy


Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl


WIE WAS PIETER BOTH?
Pieter Both Hendrikz., ca 1550-1615, was de eerste gouverneur-generaal te Batavia voor de Verenigde Oost-Indische Compagnie; stamde uit een Amersfoorts regentengeslacht en was zelf van 1601-1609 afwisselend schepen of raad van de stad. Verdronk tijdens een schipbreuk op weg naar Nederland.