Op de zevende woonlaag ligt dit leuke 3- kamer appartement met ruim balkon op het zuiden, over de volle breedte van het appartement en met een prachtig uitzicht over de stad. Het appartement is gelegen in het begin van de wijk Liendert op loop- en/of fietsafstand van winkels, de historische binnenstad van Amersfoort, het openbaar vervoer, de snelwegen en andere voorzieningen. Het appartement heeft een ruime woonkamer, dichte keuken, badkamer, toilet en berging in de onderbouw.

Kom je kijken? We laten het je graag zien.

De indeling is als volgt: Op de begane grond bereik je, via de hoofdentree met intercom, de centrale hal met lift en trappenhuis. Op dit niveau bevindt zich ook de berging die bij het appartement behoort. De portiekruimte op de 7e verdieping is bestemd voor de toegang naar 2 appartementen.

Hal/entree met meterkast en garderobe. Dichte keuken met keukenblok, boiler en wasmachine aansluiting. Ruime en lichte woonkamer met zijkamer waar je heel eenvoudig een tweede slaapkamer van kunt maken en toegang tot het zonnige balkon met prachtig vrij uitzicht. Ruime slaapkamer, badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

De VVE Bijdrage is op dit moment € 189,99, waarvan € 73,24 voorschot verwarmingskosten. De VvE heeft een gezonde financiele basis en is de afgelopen jaren flink actief geweest, zo zijn ondermeer de liftinstallatie gerenoveerd, dakbedekking vernieuwd, buitenschilderwerk 2017 uitgevoerd en de hoofdentree gerenoveerd. Aanvaarding:in overleg (kan op korte termijn!)

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS EEN ZANGVOGEL?
De zangvogel is een vogel met een groot en ontwikkeld strottenhoofd. Zij maken ca. 60 % uit van alle vogelsoorten.