Aan het gewilde Sint Janskerkhof mogen we je deze 2 ½ -kamer hoekappartement op de begane grond aanbieden! Vanaf dit appartement wandel je via de Grote Sint Jansstraat zo de stad in. Je woont op loopafstand van de gezellige pleinen Hof, Groenmarkt, Appelmarkt en het OLV-plein. Ook gezellige winkeltjes, speciaalzaken, de bioscoop, theater, musea, terrasjes en restaurants zijn vlakbij. De uitvalswegen A1 richting Amsterdam en Apeldoorn en A28 richting Utrecht en Zwolle/Groningen kun je makkelijk bereiken. Ook met het openbaar vervoer zijn er tal van mogelijkheden. Centraler wonen kan bijna niet. In 2018 zijn badkamer en toilet volledig gemoderniseerd. Je kan er zo in!

Wanneer je het appartement binnenkomt, sta je in een ruime en lichte gang. Vanuit de gang zijn de badkamer, toilet en de slaapkamer te bereiken. De badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van een bad-douche combinatie, wastafel en wasmachine aansluiting. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het complex en heeft voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote kledingkast.
Vanuit de gang loop je naar de woonkamer en de halfopen keuken. De woonkamer is lekker ruim en geeft je toegang tot het grote en zonnige terras (ZW). Hier kun je heerlijk buiten zitten en ervaar je ook nog een gevoel van vrijheid. Grote raampartijen maken de woonkamer aangenaam licht. De keuken is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en uitgerust met een vaatwasser, koelkast, combi-oven, afzuigkap en kookplaat. Ook de stookkast (Intergas combi 2018) bevindt zich hier.

Het appartement is gestoffeerd: gordijnen (achterzijde), luxaflex en vitrage (voorzijde) en met laminaat belegd. De woning is strak afgewerkt met gladde wanden & plafonds en is altijd netjes bewoond geweest. De VvE is actief en heeft een gezonde financiële basis.


Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 285.000,– k.k.


Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl


WAAR KOMT DE NAAM SINT JANSKERKHOF VANDAAN?
Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen.