In één van de allerleukste straatjes van onze populaire binnenstad mogen we je nu dit super leuke 2-kamer hoekappartement aanbieden! Aan de voorzijde woon je aan een zeer sfeervol straatje, aan de achterzijde woon je in alle rust met een gemeenschappelijke binnenplaats waar je heerlijk in alle rust kunt zitten. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten op het Onze Lieve Vrouweplein, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan hier allemaal!

Het appartement ligt op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex en beschikt over een strakke keuken, keurig sanitair en een sfeervolle en lekker lichte living met een wat vrijer uitzicht door de Oldenbarneveltsteeg ertegenover. Via de gezamenlijke binnentuin met de brievenbussen betreed je de portiek, met de berging van 10m2 in het souterrain en de eigen toegang naar het appartement. De berging ligt direct onder het appartement, er is een mogelijkheid om deze vanuit je appartement bereikbaar te maken.

De indeling van het appartement: overdekte entree, hal, stookkast (Intergas HR combi 2020), slaapkamer met voldoende kastruimte, badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel en separaat toilet. De woonkamer is goed bemeten en heeft veel lichtinval door de drie raampartijen. De keuken is onlangs vernieuwd en is uitgerust met alle nodige apparatuur waaronder een vaatwasser, koel/vries combi, 4 pits gascomfort en oven.
Kom kijken, we laten het je dit super leuke appartement graag zien!

Bijzonderheden:
- Keurige laminaatvloeren en strak gestucte wanden en plafonds
- Bouwjaar: 1981
- De binnenstad van Amersfoort is een van rijkswege beschermd stadsgezicht.
- Gebruiksoppervlakte: 47m2
- Berging van 10m2, kan eventueel bij het appartement worden betrokken
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage: ca. €100,-
- Volledig geïsoleerd, o.a. houten kozijnen (schilderwerk: 2017) met dubbele beglazing
- Verwarming en water middels de Cv-Combiketel (2020, Intergas)

Waar komt de straatnaam vandaag? Deze straat werd aanvankelijk Goetscalcstraat genoemd, zeer waarschijnlijk naar Everaet Goetscalc die hier aan de Langestraat in 1369 een huis met erf bezat. De naam Valkestraat verdrong de oorspronkelijk naam vanaf de tweede helft van de zeventiende eeuw en verwijst naar herberg De Vergulde Valk die hier te vinden was.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl