Op de achtste en tevens bovenste woonlaag bevindt zich dit leuke 2 kamer appartement met ruim balkon op het zuiden, over de volle breedte van het appartement en met een prachtig uitzicht over de stad. Het appartement heeft een lekkere ruime woonkamer met veel lichtinval, dichte keuken, badkamer, toilet, berging in de onderbouw. Op het parkeerterrein, wat eigendom is van het complex, is er voldoende plek om je auto te parkeren.

Dit rustig gelegen appartement ligt schuin tegenover het winkelcentrum aan de Wiekslag, waardoor de Jumbo, snackbar, apotheek en huisarts om de hoek zitten. Met 5 minuten fietsen zit je in het hart van de Binnenstad!

De indeling is als volgt :
Hal met automatische deuropener op de begane grond.

8e verdieping: hal/entree met meterkast en garderobe. Dichte keuken met inbouwapparatuur en wasmachine aansluiting. Royale en lichte woonkamer met toegang tot het zonnige balkon met prachtig vrij uitzicht o.a. op de Lieve Vrouwe toren. Ruime slaapkamer, badkamer met douche, wastafel en boiler. Separaat toilet. Het gehele appartement is voorzien van houtenvloer delen.
Naast de voordeur bevindt zich in de portiek de 1e berging, waar je alle keukenvoorraden of een extra vriezer kwijt kunt. In de onderbouw bevindt zich de 2e eigen berging t.b.v. fietsen e.d.

Het appartement is voorzien van dubbel glas. De servicekosten bedragen € 110,16 per maand. Voorschot verwarming en water bedraagt € 65,– per maand. Bouwjaar 1968. Actieve en solide VVE, welke veel aan het onderhoud doet. Zo worden het dak, het schilderwerk, de liften, etc. zeer goed onderhouden.

Oplevering: in overleg
Vraagprijs: € 189.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM GANZENSTRAAT VANDAAN?
Ganzen zijn vogels behorend tot de familie eendachtigen. Hun snavel is even lang als de rest van de kop. Hun voedsel is vnl. plantaardig: gras, graan, kool e.d. Sommige soorten eten echter ook insecten, schelpdieren en kleine gewervelde dieren.