Op zoek naar een comfortabel appartement op een bruisende locatie nabij het stadse Eemkwartier – De Nieuwe stad en hartje Amersfoort? Steek de weg over en je kunt direct genieten van winkels, terrassen en restaurants. Het moderne woningcomplex is gelegen in het Eemkwartier en is opgeleverd in 2011. Het gebouw is strak vormgegeven, goed geïsoleerd en de energiekosten zijn bijzonder laag! Op loopafstand van het NS station, de historische binnenstad en het Eemplein. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Indeling: toegang tot de centrale entree van het complex met trappenhuis en liftinstallatie.

2e verdieping: eigen entree met toegang naar slaapgedeelte en aangrenzend de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

De open keuken in lichte kleurstelling heeft veel bergruimte. Verder is de keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koel-vriescombinatie).

De doorloop van de keuken brengt je naar de woonkamer welke gelegen is aan de rustige achterzijde van het appartementencomplex. Over de gehele breedte van de ruimte zit een schuifvouwraampartij welke bij lekker weer als een harmonica opengeschoven wordt en je buiten naar binnen haalt! Vanaf hier hoog heb je een mooi uitzicht op het aangrenzende park.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
’Kooppijs vanaf’: € 200.000,– k.k.

Algemene kenmerken:
• Direct te betrekken
• Gratis parkeerterrein voor de deur!
• Separate fietsenstalling
• Actieve VVE, bijdrage per maand: € 77,-
• Bouwjaar 2011

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM PUNTENBURG VANDAAN?
Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde.