In de geliefde Leusdense wijk ‘De Wetering’ mogen we je nu deze volledig gelijkvloerse geschakelde bungalow aanbieden. De Wetering is een aangename en kindvriendelijke wijk en deze bungalow grenst ook nog eens nagenoeg direct aan het natuurgebied de Liniedijk/Hollandse Waterlinie waar je heerlijk kunt wandelen, een rondje met de hond lopen, fietsen en zelfs een stukje kanoën als je zin hebt!

De bungalow ligt op korte afstand van scholen, winkels, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en recreatieve voorzieningen. Met 15 minuten fietsen bereik je de binnenstad van Amersfoort. Kenmerkend voor deze bungalow zijn de grote raampartijen met veel lichtinval, de vide en de patio achtertuin waar je lekker in de zon zit maar ook veel privacy hebt.

Aan de Walstro staan tien (semi) bungalows waar zowel gezinnen als senioren wonen. Het is een rustige straat, in een groene omgeving. Leusden is een dorp te midden van de bossen en met veel watertjes. Via de A1, A28, A30, A12 bereik je gemakkelijk de grote steden.

Indeling:
Je betreedt de bungalow via een entree met een ruime hal, garderobe en een toilet. Vanuit de hal bereik je de eetkamer en de open keuken, die samen een woonkeuken vormen. De keuken is uitgerust met een koelkast, vriezer, oven en vaatwasser. Bij lekker weer kun je de openslaande deur naar de tuin heerlijk openzetten.

Vanuit woonkeuken kun je via de vaste trap naar de hoger gelegen zitkamer, waar je veel lichtinval hebt door de flinke raampartijen. Deze vide is een multifunctionele ruimte en heeft een balkon over de gehele breedte en is nu in gebruik als werkkamer. Ook kun je vanuit de woonkeuken via een kleine trap naar beneden waar de woonkamer met openhaard zich op een lager niveau bevindt.

Vanuit de keuken kom je via de hal naar de bijkeuken, badkamer en de slaapkamer. In de bijkeuken is ruimte voor de voorraad en de was apparatuur. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel, toilet en bidet. Vanuit de ruime en lichte slaapkamer betreed je via de openslaande deuren de patio achtertuin. Aan de voorzijde van de bungalow bevindt zich de carport en toegang naar de bergruimte. Parkeren doe je onder de carport op eigen terrein of op het ervoor gelegen pad. De tuin is bij deze woning flink vergoot doordat er een extra stuk grond aan de voorzijde is bij gekocht, ook hier is het prima toeven!

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Wat is een Walstro? Walstro is een plant uit de sterbladigenfamilie met eenjarige of overblijvende kruidachtige planten. Deze komt voor met vierhonderd soorten voor in de gematigde zones van beide halfronden. De soorten in dit geslacht hebben enkelvoudige, kruiswijze bladen en trechtervormige bloemen met minstens vier punten.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl