Heb je zin om écht je handen uit de mouwen te steken? Dan is dit jou kans!

Deze vrijstaande woning aan de Daam Fockemalaan ligt in het gewilde Bergkwartier van Amersfoort aan een brede, statige laan met groenstroken aan de rand van de zogenaamde ‘beroemde vrouwenbuurt’. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn op loopafstand. Winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn in ruime mate aanwezig.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, royale woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, afgesloten keuken en tot slot een berging en garage.

1e verdieping: vanuit de overloop kun je drie slaapkamers betreden, één kleinere kamer, en 2 ruime slaapkamers waarvan één met badkamer.

2e verdieping: middels een vlizotrap is de flinke bergzolder bereikbaar.

De woning verdiend een grondige renovatie maar, kom kijken, we laten het je graag zien!

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD notarissen te Amersfoort

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl


WIE WAS DAAM FOCKEMA?
Daam Fockema (1865-1914) was één der meest populaire figuren uit de geschiedenis van de A.N.W.B; hoofdconsul van de bond 1892-1914. Voorvechter van rijwielsport en toerisme, fietste in de loop van de jaren heel Europa door, van Parijs tot Wenen en Boedapest.