Voor een eigen bewoner komt dit leuke 2-kamerappartement in de binnenstad beschikbaar. Keurig onderhouden en met gebruik van een vaste parkeerplaats, wat wil je nog meer? Andere kenmerken zijn sfeervolle living, praktische keuken en badkamer, rustig gelegen slaapkamer en een heerlijk balkon. Op loopafstand sta je midden op het kadastrale middelpunt van Nederland! Winkelen, een hapje eten of romantisch wandelen langs de Muurhuizen? Het kan allemaal! Met 7 minuten fietsen ben je op het centraal station en er liggen diverse uitvalswegen (A1/A28) om de hoek.
Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Via het portiek met de brievenbussen, het bellentableau, trappenhuis en lift, betreden we de woning op de 1e verdieping.

De indeling is als volgt:
- Entree/Hal met de meterkast en bergkast voorzien van eigen HR Combiketel (Bosch)
- De woonkamer is gelegen aan de straatzijde en voorzien van voldoende plek voor een ruime zit- en eethoek, een inpandig balkon op het oosten met uitzicht over de Kreupelstraat
- De praktische keuken beschikt over een gaskookplaat en afzuigkap
- Slaapkamer gelegen aan de galerijzijde
- De betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine-/drogeraansluiting

Souterrain:
- Berging
- Fietsenstalling
- Parkeergarage

Bijzonderheden:
- Alleen voor eigen bewoning beschikbaar!
- De binnenstad van Amersfoort is een beschermd stadsgezicht
- Zuinige woning (voorschot €50,- gas en elektra)
- Maandelijkse VVE bijdrage: €149,- inclusief gebruik parkeerplaats
- Houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Bouwjaar 1983
- Oplevering: maart 2021


Wanneer je overweegt om je eigen woning of appartement te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl


NB: Deze straatnaam wordt in 1480 voor het eerst in de bronnen aangetroffen. Toen er in 1531 en later pestepidemieën woedden in Amersfoort, moesten de monniken van het nabijgelegen Sint-Jansklooster hun kapel openstellen voor de pestlijders. De Kreupelstraat dankt haar naam ongetwijfeld aan deze zieken, die als gevolg van grote builen in hun liezen kreupel liepen.