Gelegen in de prachtige, rustige en bosrijke omgeving van ‘de Berg’ staat dit fraaie gerenoveerde twee kamer appartement op de begane grond met eigen entree. Strakke wanden, nieuwe laminaat vloer, een modern keukenblokje en badkamer, dubbel glas, nieuwe ramen en een eigen cv-systeem.
Kortom,hier kun je zo in!

Het appartement is gelegen in het geliefde Bergkwartier, direct grenzend aan het bos Klein Zwiterserland en vlakbij Nimmerdor en het mooie natuurgebied Den Treek, zeer geliefd bij sporters, wandelaars of andere natuurliefhebbers. Daarnaast is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van alle voorzieningen. Het complete winkelaanbod van de Leusderweg en het NS- station zijn op loopafstand. De binnenstad van Amersfoort is op 10 minuten fietsen gelegen. Ten slotte liggen diverse uitvalswegen op enkele minuten afstand.

De indeling is als volgt:
Je stapt bij de voordeur direct de lichte woonkamer binnen er is een doorgang naar de keuken met net keuken blokje. Vanuit de keuken is er toegang tot de moderne badkamer met douche, wastafelmeubel, wasmachine aansluiting en toilet. De slaapkamer is vanuit de keuken bereikbaar en heeft ook een deur naar de achterkant van het complex, tevens een afgesloten CV en bergruimte. Het gehele appartement is voorzien van een strakke laminaat vloer.

Nieuwsgierig? We laten het je graag zien!

Toegevoegde waarde:
- Strakke laminaat vloer
- Groene omgeving
- Alle voorzieningen binnen handbereik
- Moderne badkamer en keuken
- Gestucte wanden in het hele appartement
- Ruime parkeermogelijkheden bij het complex
- Bushalte voor de deur

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wat is de betekenis van de Kapelweg: Deze weg was tot november 1923 onderdeel van de Appelweg (zie aldaar). Als gevolg van de stedenbouwkundige ontwikkeling van Amersfoort werd de Appelweg op verschillende plaatsen doorsneden en werd andere naamgeving noodzakelijk. De naam werd gekozen omdat deze ook al in het verleden in gebruik zou zijn geweest. In de bronnen is daarover echter niets te vinden. Niet uitgesloten is, dat de naam Kapelweg soms werd gebruikt omdat de weg min of meer in de richting van de (verdwenen) kerk van Oud-Leusden leidt.