Stel je voor… De Lieve Vrouwetoren staat in je voortuin, de bloemenmarkt op vrijdag, gezellige mensen op straat, op een zonnige dag in de ochtend een goede kop koffie op de Hof, een hapje eten bij Alberts of een wijntje bij het Stadscafe. Op zaterdag haal je je verse producten op de markt en shop je een nieuwe outfit. Je woont er nog geen 50 meter vandaan… Dat is wonen in de binnenstad! Het kan in dit leuke en keurig onderhouden 3- kamer appartement met gelegenheid tot de koop van een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Het appartement ligt op de 1e verdieping binnen een kleinschalig en goed onderhouden complex met lift en berging in de onderbouw. Je hebt achter een eigen balkon met middagzon en je kunt genieten in de gezamenlijke binnentuin, direct bij je voordeur.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: entree aan de Westsingel met lift en trapopgang naar de gemeenschappelijke binnenplaats, de bergingen en parkeerplaatsen in de onderbouw.

Verdieping 1: entree, hal, 2 slaapkamers, bergkast met cv ketel (2001) opstelling, apart toilet, badkamer met douche en wastafel, een aparte inpandige berging met wasmachineaansluiting, lichte en goed bemeten woonkamer met half open keuken welke is voorzien van een verschillende inbouwapparatuur. Het balkon met zicht op de winkelstraat is vanuit de woonkamer bereikbaar.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE met een gezonde financiële basis bedragen €129,00 per maand.

De parkeerplaats bieden we separaat te koop aan met een vraagprijs van €45.000,– k.k.

De Westsingel bevindt zich in hartje stad tussen het Sint Jorisplein en het Lieve Vrouwekerkhof. Een levendig winkel- en woongebied met zowel kleinere zelfstandigen als grote winkelketens. Hier vindt je een mengeling van historische stadswoningen, grachtenpanden en hier en daar een toevoeging van passende nieuwbouw. Naast de winkel- en horecagelegenheden zijn ook het NS station, het Eemplein, Het Zocherplantsoen, Stadspark Randenbroek allemaal op loopafstand te vinden!

Wat is de betekenis van de Westsingel? Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. Oorspronkelijk West-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914). Tot in de negentiende eeuw werden zowel West- als Zuidsingel Singel of Cingel genoemd.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl