Super leuk en verzorgd appartement op de tweede verdieping aan de Bachweg in de groene wijk Randenbroek. De ligging is top! Het Euterpeplein, een centrum met diverse faciliteiten waaronder een supermarkt, bevindt zich op 1 minuut loopafstand! Ook park Randenbroek, de historische binnenstad en het centraal station van Amersfoort bevinden zich op korte afstand van het appartement. Aan beide zijden kijk je vrij uit op het omringend groen; aan de achterzijde van het complex ligt een gemeenschappelijke tuin. Voor de deur kun je gratis parkeren en in de onderbouw bevindt zich een berging.

Veel zon en privacy, dat is wat je in dit appartement ervaart. Aan de achterzijde is het appartement vrij gelegen aan een gras-/speelveld waardoor je op dit balkon kunt genieten van je privacy. Aan de voorzijde is een 2e balkon gevestigd, waar je de hele dag van de zon kan genieten aan de groene, gezellige en levendige straat.

De indeling is als volgt: Entree met bellentableau en brievenbussen, hal met trapopgang. Dit appartement is op de tweede verdieping gelegen.

Entree/hal met vintage tegelvloer, meterkast voorzien van 4 groepen met aardlekschakelaar en vaste kast. Ruime, zonnige woonkamer met licht-eiken white- wash laminaatvloer, schouw, en kunststof kozijnen. Aan de voorzijde kijk je tevens uit op een vijverpartij en heb je toegang tot het balkon op het noord- westen (heerlijk de zon na het werk). Tussenhal met tegelvloer en toegang tot 2 goede slaapkamers met laminaatvloer waarvan 1 met kunststof draai-/kiepdeur naar het balkon. Moderne compacte badkamer met inloopdouche, wastafel en designradiator. Separaat modern toilet.

Algemeen: uitstekende VVE, de servicekosten bedragen €175,– per maand. Het complex is goed onderhouden. Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. De netto woonoppervlakte bedraagt 68m2. Dicht bij de stad doch rustig gelegen appartement waar je heerlijk kunt genieten van het wooncomfort, de zon en het vele groen.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Waar komt de naam Bachweg vandaag? Johan Sebastiaan Bach, 1685-1750, Duits componist en organist. In Leipzig begon hij in 1723 een artistiek project van reusachtige omvang: voor vrijwel elke zon- en kerkelijke feestdag schreef hij een cantate, totdat er vijf complete jaargangen gevormd waren. De Matthëus Passion vormt hierin het hoogtepunt.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl