Dit leuke, smaakvolle en goed afgewerkte 3-kamerappartement ligt op de bovenste woonlaag van een galerijflat. De woning heeft een prachtig uitzicht op een parkachtige omgeving en bevindt zich op loopafstand van Park Randenbroek en het nieuwe Stadspark op het voormalige ziekenhuisterrein. Tegelijkertijd ligt de Lambert Heijnricsstraat niet ver van de Amersfoortse binnenstad, openbaar vervoer en uitvalswegen. Dit appartement is al goed aangepakt en onderhouden waardoor je gelijk lekker kunt wonen. In de onderbouw bevindt zich een eigen berging en er is voldoende parkeerruimte bij het appartementencomplex aanwezig.

De indeling is als volgt:
Bij binnenkomst in de gezamenlijke ruime hal is er een korte trap naar de liften. Ook bevind zich hier de deur naar de berging van ca 3m2. Eenmaal op de 8e etage bied de galerij toegang tot de woning.

Indeling appartement:
Entree met aan de rechterkant van de voordeur de slaapkamer met ruime vaste kast. Aan de linkerkant zit de zeer nette keuken die is voorzien van 4 pits gasstel, afzuiger, wasbak en koelkast. Naast de keuken zit de badkamer met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

De woonkamer bestaat uit twee aaneengesloten ruimtes die ingedeeld zijn als zitkamer en eetkamer maar welke ook gebruikt kan worden als 2e slaapkamer. De eetkamer is voorzien van een inbouwkast en biedt toegang tot het balkon welke is gericht op het zuiden. De woonkamer heeft sfeervolle spotjes en in het hele appartement ligt een nette laminaat vloer en de wanden zijn gestuukt.

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wie was Lambert Heijnrics? Lambert Heijnrics soen, lid van het Amersfoortse stadsbestuur als schout (1465-1466 en 1474-1477) en schepen (1479)