Je hebt ruimte, veel ruimte… én XXL ruimte! Deze 4-laagse woning ligt direct aan het groene, groots opgezette "Park van de Tijden." Oude bomen en veel groen zorgen voor een prachtig uitzicht. Rustig gelegen in een autoluwe straat maar wel met een eigen vaste parkeerplek direct voor je deur. Aan de achterzijde loopt een wandel- en fietspad langs het park. Vanuit het terras aan de achterzijde loop je zo het park in, waar voor de kinderen een fijne speelruimte is. Die kun je hier heerlijk én veilig met elkaar laten ravotten. Ook de school is vlakbij, lopend te doen. De woning ligt centraal ten opzichte van het winkelcentrum Vathorst, uitgaansgelegenheden en diverse scholen.

Dankzij een latere opbouw mét zonnig dakterras van 15m2 is er een super ruime Parkwoning ontstaan met een zeer strakke wanden en vloeren, gelegen aan het groenste, gezelligste park van Vathorst.

Kom maar kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: overdekte entree met inpandige berging en doorgang naar de nette en flink grote slaap /werkkamer met een eigen luxe badkamer uitgerust met o.a. infrarood sauna, vrijhangend toilet, wastafel en douche. Via de schuifpui heb je toegang tot de tuin met een poort direct naar het park!

Verdieping 1: de trap opgang met schuifwand geeft je toegang tot de ruime, heerlijk lichte woonkamer met een volledig te openen glazen achterpui. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst met o.a. een koelkast, vaatwasser, 5 pits gas fornuis en combi magnetron. Via de hal met toilet en berg/stookruimte kun je naar de 2e verdieping.

Verdieping 2: overloop, drie goed bemeten slaapkamers, waarvan 1 met een degelijke vaste kastenschuifwand. De badkamer is voorzien van een vrijhangend toilet, ligbad, douche hoek en een dubbele wastafelmeubel.

Verdieping 3: deze verdieping is in 2008 gerealiseerd en ingedeeld met een (bijna romantische!) slaapkamer met gashaard, ingebouwd wastafeltje en dubbele openslaande deuren naar het zonnige dakterras met vrij zicht. Vanaf de overloop heb je toegang tot de aparte ruimte met vaste kastenwand. Voor de warme zomerdagen en avonden staat hier alvast een koelkast voor een goed glas gekoelde witte wijn…

Door de speelse en niet alledaagse indeling kun je met deze woning alle kanten op: een zonnige 2e woon/werkkamer op de bovenste verdieping, een werkkamer op begane grond of hier liever toch slapen? Alles is mogelijk!

Waar komt de straatnaam vandaan? De Ubachsberg is een 180 meter hoog plateau waarop de gelijknamige plaats ligt in Zuid Limburg. De oudste vermelding van deze kern dateert uit 1234, toen nog onder de naam "Ubac". Later werd dit Ubagsberg, om in 1883 omgedoopt te worden tot Ubachsberg. De naam betekent: de berg of heuvel bij Ubach.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl