Ben jij op zoek naar een super praktisch ingedeeld 3- kamer appartement op de bovenste verdieping van een keurig complex op nog geen 5 fietsminuten van het centrum? Kom maar kijken, we laten het je graag zien!
Naast de verrassende ruimte, de goede lichtinval, het zonnige balkon, de twee bergingen, zijn ook het gebouw zelf en de VvE keurig op orde. Je kunt hier zo in! Winkels, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen naar de snelweg zijn evenals de groene gordel rondom de wijk, allemaal op korte afstand te vinden. Op zaterdagochtend even naar de markt vers brood, kaas en een visje halen? Je bent er zo!

De indeling is als volgt: centrale entree met bellentableau en trap naar de verdiepingen. Op verdieping 3 geeft de portiek toegang naar maar twee appartementen en een berging die bij dit appartement behoort. Entree appartement; hal met garderobe, meterkast, intercom, vernieuwde keuken met 4-pits kookplaat, afzuigkap, koelkast en granieten werkblad. De hal geeft tevens toegang tot de slaapkamer met vaste kastenwand, separaat toilet, de badkamer met een wastafelmeubel, douchecabine, wasmachine aansluiting én toegang tot de heerlijk lichte en ruime woonkamer met extra zijkamer en het zonnige op het zuid- westen gelegen, flinke balkon!

Op de begane grond is er nog een berging aanwezig waar je met gemak je spullen kunt opslaan en je fietsen kunt stallen.

Aan de actieve en goed beheerde VvE met een gezonde financiële basis betaal je maandelijks € 148,55 inclusief voorschot stookkosten.

Kom je met ons een ronde maken? Bel Govaert Makelaardij op 033-4630444 en Nadine of Luna plannen graag een afspraak voor je!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS EEN ZANGVOGEL? De zangvogel is een vogel met een groot en ontwikkeld strottenhoofd. Zij maken ca. 60 % uit van alle vogelsoorten.