DEZE WONING HEBBEN WIJ VOOR ONZE OPDRACHTGEVER AANGEKOCHT

Dit geweldige appartement, op de eerste verdieping, is met liefde bewoond en evenzo onderhouden… en dat kun je zien! Je zult je er bij binnenkomst dan ook direct thuis voelen. De woonkamer heeft zij-ramen waardoor veel lichtinval ontstaat, er is een sfeerhaard geplaatst zodat de zithoek een gezellige uitstraling heeft en er is voldoende ruimte voor een royale zithoek.
Tevens is er een fijn en ruim balkon, te betreden via een schuifpui.

De indeling is door de huidige bewoners op een slimme wijze aangepast waardoor er een heerlijke grote leefkeuken is ontstaan. Met een groot aanrechtblad wat heel veel werkruimte geeft. De keuken is ook prettig licht door de grote raampartij. In de zomermaanden kijk je uit over het groen en in de wintermaanden kun je genieten van alle lampjes die de winkelstraat verlichten. De achterste slaapkamer is nu in gebruik als werkkamer. Aangrenzend is momenteel een vergrootte slaapkamer met een schuifdeur-inbouwkast. Deze kamer is heel eenvoudig weer op te delen in twee kleinere slaapkamers. De badkamer heeft een ronde douchehoek, een praktisch en bijzonder wastafelmeubel met dubbele waskommen en een design radiator die voor heerlijk warme douche-lakens zorgt. De wasmachine-aansluiting bevindt zich in een inpandige berging waar ook de cv-ketel staat opgesteld.
Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een warme hout-look vloer.

Locatie:
De locatie is zonder meer ideaal met het winkelcentrum om de hoek, diverse voorzieningen op loopafstand, het NS-station in de directe omgeving en het fraaie stadspark Schothorst op zichtafstand. Het stadscentrum ligt op circa 15 minuten fietsafstand. De snelwegen (A1 en A 28) zijn goed en gemakkelijk bereikbaar. Bij het gebouw is voldoende (en gratis) parkeergelegenheid aanwezig, ook overdekt.

Kortom: een bijzonder aantrekkelijk appartement op een erg prettige locatie en met een heerlijk vrij en interessant uitzicht.

De servicekosten bedragen € 150,27 per maand.