DEZE WONING HEBBEN WIJ VOOR ONZE OPDRACHTGEVER AANGEKOCHT

Recent opgeleverd nieuwbouwappartement op de 5e verdieping met berging en garage onder het complex. De Rondine is één van de fraaie woontorens in het moderne Hogekwartier. Vanaf het balkon op het zuidwesten heeft u straks een fantastisch uitzicht over het valleikanaal richting de binnenstad. Het appartement telt 3 kamers, heeft een woonoppervlak van 89 m² en een balkon van 9 m². De keuken en het sanitair zijn luxe en met smaak uitgezocht. Vloer- en wandafwerking kunt u naar eigen smaak nog aanbrengen. Daarnaast is het appartement voorzien van comfortabele vloerverwarming en -koeling, uitstekend geïsoleerd en wordt middels een gebalanceerd ventilatiesysteem geventileerd.

De Rondine ligt op circa 10 minuten lopen van de historische binnenstad met terrassen, restaurants en het theater. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Euterpeplein of Neptunusplein. Met de auto bent u snel de stad uit richting de A28.

Begane grond:
Moderne entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang.

Vijfde verdieping:
Hal met toegang tot de verschillende vertrekken.

Woonkamer:
Ruime woonkamer voorzien van grote, hoge ramen met fraai uitzicht over het Valleikanaal. Door het vele glas ontstaat een prettige en lichte woonomgeving. U heeft voldoende ruimte voor een gezellige zithoek om te ontspannen. Vanuit de woonkamer heeft u middels een loopdeur toegang tot het royale balkon op het zuidwesten.

Koken:
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Hier is plaats voor een eettafel om uitgebreid te ontbijten of lang te tafelen.

Badkamer:
De luxe badkamer is ingericht met een ligbad, grote inloopdouche met glazenwand en wastafel met meubel en spiegel. Opvallend detail zijn de fraaie, brede grijze tegels op de vloer en deels ook op de wand.

Slapen:
Het appartement telt twee in grootte variërende slaapkamers; de ouderslaapkamer is ruim van opzet en heeft ook plaats voor een garderobekast. De tweede slaapkamer is te gebruiken als slaap-, werk- of logeerkamer.

Overige ruimtes:
Via de hal is er toegang tot het separaat toilet voorzien van wandcloset en fontein. Ook in deze ruimte komen de fraaie brede grijze tegels terug.

Ruime kast met aansluitpunten voor de wasmachine en opstelplaats voor de warmte-/ koude unit en de WTW. Praktische inpandige berging. Meterkast.

Parkeren, berging en tuin:
Onder het complex bevindt zich de parkeergarage. Hier beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats. Op de begane grond is de eigen berging gesitueerd.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de fraaie tuin rondom het complex.

Bijzonderheden:
- Glasvezelkabel aanwezig.
- Comfortabele vloerverwarming en -koeling in het gehele appartement.
- WTW gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning.
- CO2 sensor ten behoeve van de ventilatie.
- Deels hardhouten kozijnen, deels aluminium kozijnen voorzien van isolatieglas.
- Servicekosten circa € 156,- inclusief parkeerplaats.
- Woonoppervlak ca. 89 m².
- Inhoud 295 m³.
- Centrum van Amersfoort op 10 minuten lopen.