Op zoek naar een appartement waar je je handen flink uit de mouwen kan steken om er je eigen thuis van te maken? Dit appartement is geheel naar eigen wens in te richten, heeft veel lichtinval door het extra raam aan de zijkant, een overdekt balkon op het westen, twee slaapkamers en in de onderbouw een eigen berging.

Direct achter het complex ligt het waterwingebied, een park met wandelpaden en diverse waterpartijen. Ideaal voor een wandeling of een sportieve uitdaging. De bus rijdt door de straat en op het station of binnenstad ben je met 10 fiets minuten! De wijk is zelfvoorzienend, wat betekent dat alle voorzieningen dichtbij te vinden zijn waaronder de supermarkten. Lekker een paar baantje strekken kan in het fonkelnieuwe zwembad Amarena aan het eind van de straat.

De indeling is als volgt: centrale en verzorgde hal met toegang tot dubbele lift, trapportaal en algemene fietsenberging.

2e verdieping: hal, toegang tot twee lichte slaapkamers, badkamer met toilet, wastafel, ligbad en wasmachine aansluiting , ruime en goed indeelbare woonkamer met een open keuken in hoekopstelling en balkon op het westen.

In de onderbouw is er nog een eigen berging met elektra aanwezig.

Er is een actieve VvE. De servicekosten bedragen €175,51 per maand, inclusief gasverbruik voor het koken en al je waterverbruik. Voorschot stookkosten bedraagt €74,57 per maand.

De overdracht dient plaats te vinden bij BBD notarissen te Amersfoort.

kom kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren.