Starters opgelet! We mogen je nu deze aantrekkelijke hoekwoning met flink diepe tuin en 3 slaapkamers aanbieden op een locatie op nog geen 10 fietsminuten van het stadscentrum, winkels, een park en het station! Kom wonen en genieten! Neem nu contact op met Govaert Makelaardij, plan een bezichtiging en een van onze makelaars laat je het met plezier zien!

De indeling is als volgt: je komt binnen in de hal, hier vind je het toilet, de trapopgang en de trapkast met daarin de meterkast. Je kunt hier direct doorlopen naar de woonkamer met veel lichtinval en prima uitbreidingsmogelijkheden d.m.v. het laten plaatsen van een uitbouw. De tuin kan het prima hebben, die is immers ruim genoeg! De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De gehele beneden verdieping is keurig afgewerkt met stucwerk en keurige vloeren.

Verdieping 1: hier vind je drie slaapkamers en de badkamer met douche en vaste wastafel. Middels een vlizotrap is de flinke zolderverdieping bereikbaar met de cv opstelling (HR Combi 2018) en veel bergruimte. Naast een uitbouw is ook de zolderverdieping te vergroten door het plaatsen van een opbouw of dakkapellen. De tuin is bestraat, heeft veel terrasruimte en kun je meerdere zitplekken creëren, maak een plekje voor de zon en voor de schaduw (makkelijk met bijvoorbeeld een schaduwdoek). Ga zitten en geniet. Achter in de tuin is een stenen berging en een achterom aanwezig. De Merelstraat is een rustig straatje in de wijk Liendert. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Parkeren is openbaar en kan gewoon voor de deur. Qua bereikbaarheid is de woning uitstekend bereikbaar!

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Wat is een Merel? Vogel uit de Lijsterfamilie; in Nederland algemene broedvogel; komt behalve in Europa voor tot in Noord-Afrika, India en Sri Lanka.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl
Wat is een Merel? Vogel uit de Lijsterfamilie; in Nederland algemene broedvogel; komt behalve in Europa voor tot in Noord-Afrika, India en Sri Lanka.