Een eigen stek, daar heb je altijd van gedroomd. Lekker buiten zitten met een drankje, of met vrienden eten. Dit leuke 2- kamer appartement op de bovenste verdieping met ruim balkon over de gehele breedte is gelegen in het bruisende deel van het hippe Soesterkwartier vlakbij het Centraal Station. Op loopafstand bereik je het Eemplein met alle voorzieningen zoals winkels, een bioscoop, de Eemhaven met leuke terrassen & heerlijke restaurants en via de Koppelpoort loop je zo het gezellige centrum in. Kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: via de entree op de 3e verdieping kom je in de hal die toegang geeft tot de slaapkamer, de badkamer met wastafel, douche en zwevend toilet is tot aan het plafond door getegeld. Aan het einde van de hal loop je de ruime woonkamer met open moderne keuken in. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en een strakke laminaat vloer. Genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel. Terwijl je aan het koken bent, beleef je de Noordewierweg door de openslaande deuren naar het balkon. De frisse lichte keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, koel-vriescombinatie en een oven.

VINTAGE WONEN IN AMERSFOORT? Hier kan het!

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw dat in 2017 gerealiseerd is. Parkeren kun je achter het complex (openbaar terrein) en voor je fiets is er een algemene berging. Het geheel wordt goed onderhouden en beheert door een actieve VvE. De servicekosten bedragen € 72,11 per maand.

Oplevering: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 220.000,– k.k

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Berend Noordewier, 1889-1950, gemeenteraadslid en wethouder van Amersfoort 1931-1943 en 1945-1946, waarnemend burgemeester 1945-1946, vervolgens lid van Gedeputeerde Staten van Utrecht. Door zijn toedoen kwam veel tot stand op het gebied van de volkshuisvesting, m.n. in het Soesterkwartier. Tot in 1951 droeg deze weg respectievelijk de naam Oude Soesterweg en Zonnebloemstraat. Op voorstel van het lokale PvdA-bestuur en de plaatselijke afdeling van het N.V.V. werd in 1951 die naam gewijzigd.
De (Oude) Soesterweg omvatte oorspronkelijk behalve de gehele tegenwoordige Noordewierweg ook de Snouckaertlaan, de Brouwersstraat en de Puntenburgerlaan. De aanduiding Oude Soesterweg dateert van na 1815, toen een nieuwe Soesterweg tot stand kwam (zie Soesterweg).